Luxe buitenverblijven

Douglas buitenverblijven, veranda's en schuren

Strak vakmanschap

Bij Outdoor Island zijn we gespecialiseerd in het leveren van luxe buitenverblijven. Daarnaast zijn wij ook ervaren in het plaatsen van deze buitenverblijven. Bovendien, wat is er nou fijner dan heerlijk wegdromen in een prachtig houten douglas buitenverblijf na een lange dag werken? Samen met jou gaan wij jouw ideale luxe buitenverblijf realiseren.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Luxe buitenverblijven, Luxe buitenverblijven

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Wegdromen bij luxe buitenverblijven

Naast de keuze uit de diverse soorten aangename buitenverblijven, zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden mogelijk zoals: wandmodules, hekwerken, glazen ramen en deuren. Kortom, er is van alles mogelijk bij Outdoor Island! Bekijk daarom nu ons ruime assortiment luxe buitenverblijven!

Douglas veranda aan huis
Luxe buitenverblijven, Luxe buitenverblijven
Luxe buitenverblijven, Luxe buitenverblijven

Gratis 3d-tekening van jouw douglas overkapping op maat?

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires voor luxe buitenverblijven

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Hoe gaan wij te werk bij luxe buitenverblijven?

Outdoor Island maakt gebruik van een efficiënte werkwijze. Op deze manier kunnen wij in 4 stappen jouw droom buitenverblijf realiseren. Wij leggen graag alvast kort voor je uit hoe wij onze buitenverblijven waar maken.

  • Allereerst, komen we bij je langs om al je wensen te bespreken.
  • Daarna maken wij een uitgebreide offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Vervolgens beginnen we met de productie van het buitenverblijf en gaan we samen met jou een moment plannen om langs te komen.
  • Als laatste, lopen we samen met jou alles nog een keer langs en bespreken we de zaken waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Wij zullen er dan voor zorgen dat die zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Ben je bovendien benieuwd naar de uitgebreide versie van onze efficiënte werkwijze voor buitenverblijven? Neem een kijkje op onze pagina.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Luxe buitenverblijven, Luxe buitenverblijven
Luxe buitenverblijven, Luxe buitenverblijven

Meer info over onze luxe buitenverblijven?

Heb je nog een vraag over onze aangename buitenverblijven? In dat geval kun je ons te allen tijde bereiken via info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Ben je daarnaast benieuwd naar onze openingstijden? Op onze website staan de openingstijden.

Als laatste willen wij vermelden dat pas wanneer je helemaal tevreden bent met je nieuwe buitenverblijf, wij van Outdoor Island dat ook zijn. Bovendien, wanneer blijkt dat er achteraf toch nog iets tegenvalt dan kun je altijd bellen. Met andere woorden, wij zullen ervoor zorgen dat jij straks heerlijk kunt ontspannen in jullie ideale buitenverblijf! Kortom, stel het niet langer uit en koop een van onze buitenverblijven!

Je winkelwagentje