Luxe buitenverblijven

Bij Outdoor Island zijn we gespecialiseerd in het leveren en/of plaatsen van luxe buitenverblijven. Wat is er nou fijner dan heerlijk wegdromen in een prachtig houten buitenverblijf na een lange dag werken? Samen met jou gaan wij jouw ideale luxe buitenverblijf realiseren.

Je hebt bij ons de keuze uit drie verschillende soorten luxe buitenverblijven:

  • Buitenverblijf plat dak
  • Buitenverblijf zadeldak
  • Buitenverblijf kapschuur

Hier blijft het niet bij, want naast de keuze uit de diverse soorten luxe buitenverblijven, zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden mogelijk zoals: wandmodules, hekwerken, glazen ramen en deuren.

Luxe buitenverblijven

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf Plat Dak

Buitenverblijf platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

Buitenverblijf Zadeldak

Buitenverblijf zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijf kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Hoe gaan wij te werk?

Outdoor Island maakt gebruik van een efficiënte werkwijze. Via deze werkwijze kunnen wij in 4 stappen jouw droom buitenverblijf realiseren. Wij leggen graag alvast kort voor je uit hoe wij onze luxe buitenverblijven waar maken:

Stap 1

De oriëntatie en inventarisatie. In deze fase gaan we met jou in gesprek en zetten we jouw wensen en eisen op een rij. Daarnaast brengen we in deze fase de maten, het gewenste model en de details in kaart.

Stap 2

De prijsopgave en het ontwerp. Gedurende deze stap maken we een uitgewerkte offerte met alle specifieke kosten op een rij. Hierna gaan we beginnen met het ontwerp en kunnen we de werkzaamheden gaan inplannen.

Stap 3

De productie en realisatie. Hierin maken we de technische tekeningen en bestellen we de benodigde materialen. In overleg met jou maken we een exacte planning.

Stap 4

De oplevering en nazorg. In de laatste fase lopen we samen alle onderdelen na. Als er nog zaken zijn waar je niet tevreden over bent, lossen we deze zo spoedig mogelijk op.

Wil je meer weten over onze houtbouw, informatie over de werkwijze van Outdoor Island, onze ideeën en het kostenplaatje? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben je benieuwd naar de uitgebreide versie van onze efficiënte werkwijze voor luxe buitenverblijven? Neem een kijkje op onze pagina.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Accessoires voor luxe buitenverblijven

Om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken, biedt Outdoor Island jou diverse accessoires aan. Maak kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van onze luxe buitenverblijven.

Denk aan:

Steellook ramen

robuuste steellook ramen gemaakt van hout

Ramen en deuren

ramen en deuren in diverse houtbehandelingen

Glazen schuifwanden

geniet van alle seizoenen met onze moderne glazen schuifwanden

Screens

genieten van het buitenleven met stijlvolle screens

Transramen

robuuste wandafwerking

Veranda hek

Verlichting

maak sfeer met de juiste verlichting

Meer info over onze luxe buitenverblijven?

Heb je nog een vraag over onze luxe buitenverblijven? Je kunt ons te allen tijde bereiken via info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier voor onze openingstijden.

Pas als je helemaal tevreden bent met je nieuwe buitenverblijf, dan zijn wij dat ook. Overigens blijft ook na de oplevering gelden: één belletje en we komen langs. Dus stel het niet langer uit en koop een van onze luxe buitenverblijven!

Je winkelwagentje

Woensdag 12 augustus gesloten

Beste bezoeker,

Woensdag 12 augustus zijn wij gesloten voor bezoekers van onze showtuin.

Graag heten wij je morgen weer van harte welkom.

Team Outdoor Island