Luxe buitenverblijven

Douglashouten buitenverblijven, veranda's en schuren

Luxe buitenverblijven

GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Plat dak buitenverblijven

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Zadeldak buitenverblijven

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

luxe buitenverblijven

Kapschuur buitenverblijven

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Bij Outdoor Island zijn we gespecialiseerd in het leveren van luxe buitenverblijven. Daarnaast zijn wij ook ervaren in het plaatsen deze buitenverblijven. Bovendien, wat is er nou fijner dan heerlijk wegdromen in een prachtig houten douglas buitenverblijf na een lange dag werken? Samen met jou gaan wij jouw ideale luxe buitenverblijf realiseren.

Wegdromen bij luxe buitenverblijven

Naast de keuze uit de diverse soorten aangename buitenverblijven, zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden mogelijk zoals: wandmodules, hekwerken, glazen ramen en deuren. Kortom, er is van alles mogelijk bij Outdoor Island! Bekijk daarom nu ons ruime assortiment luxe buitenverblijven!

Hoe gaan wij te werk bij het maken van luxe buitenverblijven?

Outdoor Island maakt gebruik van een efficiënte werkwijze. Op deze manier kunnen wij in 4 stappen jouw droom buitenverblijf realiseren. Wij leggen graag alvast kort voor je uit hoe wij onze buitenverblijven waar maken.

 • Allereerst, komen we bij je langs om al je wensen te bespreken.
 • Daarna maken wij een uitgebreide offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Vervolgens beginnen we met de productie van het buitenverblijf en gaan we samen met jou een moment plannen om langs te komen.
 • Als laatste, lopen we samen met jou alles nog een keer langs en bespreken we de zaken waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Wij zullen er dan voor zorgen dat die zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Ben je bovendien benieuwd naar de uitgebreide versie van onze efficiënte werkwijze voor buitenverblijven? Neem een kijkje op onze pagina.

Meer info over onze luxe buitenverblijven?

Heb je nog een vraag over onze aangename buitenverblijven? In dat geval kun je ons te allen tijde bereiken via info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Ben je daarnaast benieuwd naar onze openingstijden? Op onze website staan de openingstijden.

Als laatste willen wij vermelden dat pas wanneer je helemaal tevreden bent met je nieuwe buitenverblijf, wij van Outdoor Island dat ook zijn. Bovendien, wanneer blijkt dat er achteraf toch nog iets tegenvalt dan kun je altijd bellen. Met andere woorden, wij zullen ervoor zorgen dat jij straks heerlijk kunt ontspannen in jullie ideale buitenverblijf! Kortom, stel het niet langer uit en koop een van onze buitenverblijven!

Wat zeggen onze klanten

Accessoires voor luxe buitenverblijven

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken:

 • Stellook ramen
 • Deuren
 • Glazen schuifwanden
 • Screens
 • Transramen
 • Veranda hekken
 • Verlichting

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 19 januari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.