Luxe buitenverblijven

Luxe buitenverblijven, veranda's en schuren

Luxe buitenverblijven

GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

Buitenverblijf Plat Dak

Plat dak buitenverblijven

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

Buitenverblijf Zadeldak

Zadeldak buitenverblijven

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf Kapschuur

Kapschuur buitenverblijven

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Buitenverblijven accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

overkapping met glas

Wegdromen bij buitenverblijven

Bij Outdoor Island zijn we gespecialiseerd in het leveren en/of plaatsen van luxe buitenverblijven. Wat is er nou fijner dan heerlijk wegdromen in een prachtig houten buitenverblijf na een lange dag werken? Samen met jou gaan wij jouw ideale luxe buitenverblijf realiseren.

Hier blijft het niet bij, want naast de keuze uit de diverse soorten luxe buitenverblijven, zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden mogelijk zoals: wandmodules, hekwerken, glazen ramen en deuren. Bekijk daarom nu ons ruime assortiment luxe buitenverblijven!

Accessoires voor luxe buitenverblijven

Om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken, biedt Outdoor Island je diverse accessoires aan. Maak kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf.

Kijkend naar de accessoires bieden wij onder anderen stellook ramen, deuren, glazen schuifwanden, screens, transramen, veranda hekken en verlichting aan. Hiermee maak jij je luxe buitenverblijf volledig naar eigen wens!

Wat zeggen onze klanten

Hoe gaan wij te werk?

Outdoor Island maakt gebruik van een efficiënte werkwijze. Via deze werkwijze kunnen wij in 4 stappen jouw droom buitenverblijf realiseren. Wij leggen graag alvast kort voor je uit hoe wij onze luxe buitenverblijven waar maken.

Wil je meer weten over onze houtbouw, informatie over de werkwijze van Outdoor Island, onze ideeën en het kostenplaatje? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je benieuwd naar de uitgebreide versie van onze efficiënte werkwijze voor luxe buitenverblijven? Neem een kijkje op onze pagina.

Accessoires voor luxe buitenverblijven

Om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken, biedt Outdoor Island je diverse accessoires aan. Maak kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van onze luxe buitenverblijven.

Meer info over onze buitenverblijven?

Heb je nog een vraag over onze luxe buitenverblijven? Je kunt ons te allen tijde bereiken via info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier voor onze openingstijden.

Pas als je helemaal tevreden bent met je nieuwe buitenverblijf, dan zijn wij dat ook. Overigens blijft ook na de oplevering gelden: één belletje en we komen langs. Dus stel het niet langer uit en koop een van onze luxe buitenverblijven!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

De oriëntatie en inventarisatie. In deze fase gaan we met je in gesprek en zetten we jouw wensen en eisen op een rijtje. Daarnaast brengen we in deze fase de maten, het gewenste model en de details in kaart.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

De prijsopgave en het ontwerp. Gedurende deze stap maken we een uitgewerkte offerte met alle specifieke kosten op een rij. Hierna gaan we beginnen met het ontwerp en kunnen we de werkzaamheden gaan inplannen.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

De productie en realisatie. Hierin maken we de technische tekeningen en bestellen we de benodigde materialen. In overleg met jou maken we een exacte planning.

04

OPLEVERING EN NAZORG

De oplevering en nazorg. In de laatste fase lopen we samen alle onderdelen na. Als er nog zaken zijn waar je niet tevreden over bent, lossen we deze zo spoedig mogelijk op.

Je winkelwagentje