kapschuur bouwpakket

Ga zelf aan de slag

Ben jij op zoek naar een kapschuur bouwpakket? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Een kapschuur is helemaal van deze tijd en bij Outdoor Island heb je de keuze om zelf je bouwpakket samen te stellen en te plaatsen of het door ons te laten plaatsen. Wanneer je ervoor kiest om het zelf te plaatsen ga je in gesprek met ons, hiervoor maak je een afspraak. Tijdens dit gesprek gaan we samen al jouw wensen bespreken en alle mogelijke opties bekijken. Daarnaast ontvang je van ons een gratis 3D-tekening, zodat je alvast een beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Buitenverblijf bouwpakket

Douglas overkapping bouwpakket

Douglas veranda bouwpakket

Douglas kapschuur op maat

Douglas overkapping

Tuinhuis met overkapping douglas

Tuinhuis klein

Douglas overkapping 4x4

De mogelijkheden

Wanneer je gaat voor een kapschuur bouwpakket van Outdoor Island, zit je gegarandeerd goed. Echter, is het wél van belang dat er voorafgaand aan het maken van de kapschuur een goed plan wordt gemaakt. Er zijn diverse vormen, maten en kleuren voor een kapschuur bouwpakket en samen met jou gaat Outdoor Island jouw perfecte kapschuur bouwpakket samenstellen!

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vijf verschillende soorten kleuren:

  • Antraciet gespoten
  • Bruin gespoten
  • Lichtgrijs gespoten
  • Wit gespoten
  • Groen geïmpregneerd

Daarnaast biedt Outdoor Island diverse accessoires aan die jouw kapschuur bouwpakket compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan steellook ramen gemaakt van hout, stijlvolle glazen schuifwanden en sfeervolle verlichting.

Tuinoverkapping op maat

Steellook ramen

Robuuste steellook ramen gemaakt van hout!

Glazen schuifwanden

Geniet van alle seizoenen met onze moderne glazen schuifwanden!

Verlichting

Maak sfeer met de juiste verlichting!

Waarvoor kun je bij Outdoor Island nog meer terecht?

Naast onze vele kapschuren hebben we bij Outdoor Island ook nog diverse andere exclusieve buitenverblijven. Denk aan buitenverblijven met een plat dak of zadeldak, maar ook veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers en garages. Daarnaast maken wij ook carports, schuttingen en vlonders voor de kleinere houtbouw. Wij onderscheiden ons van de rest door onze originele en stijlvolle 3D-ontwerpen, gedegen kennis, vakmanschap en fijne samenwerking.

Buitenverblijf Plat Dak

Buitenverblijf plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen.

Buitenverblijf Zadeldak

Buitenverblijf zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via onze dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel worden geleverd aan huis. Het plaatsen kan ook gedaan worden door Outdoor-Island.

Waarom Outdoor Island?

Bij Outdoor Island zijn we pas tevreden als jij dat ook bent! Dit betekent dat je te allen tijde contact met ons kunt opnemen voor vragen en advies. Je kunt hiervoor mailen naar info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Daarnaast kun je ook altijd ons online aanvraagformulier invullen voor specifieke vragen. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw kapschuur bouwpakket? Bekijk dan onze pagina over luxe buitenverblijven en wellicht dat er iets tussen zit wat je aanspreekt.

Verder gebruikt Outdoor Island Douglas hout voor jouw kapschuur bouwpakket. Douglas hout biedt vele voordelen, zoals:

  • Douglas hout heeft een ontzettend lange levensduur. Het is een van de hardste houtsoorten van Europa en gaat maar liefst 15 jaar mee in onbewerkte vorm. Echter, kan deze levensduur verdubbelt worden wanneer Douglas hout voldoende onderhoud krijgt. Bekijk daarom alvast onze onderhoudsproducten.
  • Douglas hout een warme, luxe uitstraling. Dit geeft een aangename sfeer aan je kapschuur.
  • Douglas hout heeft een duurzaamheidsklasse 3.
  • Douglas hout is gemakkelijk aan te passen. Het hout heeft van origine een oranje gloed. Wanneer het hout naarmate de tijd verstrijkt verkleurt door het zonlicht, krijgt het een grijsachtige tint. Je kan er dan voor kiezen om deze look te behouden óf om het hout weer bij te kleuren door het hout te oliën of door het te bestrijken met beits. Op deze manier geef je eenvoudig je eigen stijl aan je kapschuur.

Graag een afspraak maken? Druk op de knop hieronder en stel jouw ideale kapschuur bouwpakket samen!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.