Kapschuren

Houten kapschuren

Ben je van plan om een mooie houten kapschuur in uw tuin te bouwen? Bouwpaketten kunnen hiervoor de oplossing zijn, maar het stappenplan is vaak ingewikkelder dan je denkt. Outdoor Island neemt dit proces je graag uit handen door jou een exclusieve houten kapschuur aan te bieden met de mogelijkheid om deze te laten opbouwen. Onze houten kapschuren worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats. Maak kennis met onze combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Wij bieden diverse authentieke en robuuste houten kapschuren aan, echte blikvangers!

Functionaliteit

Een houten kapschuur in de tuin heeft verschillende functies. Het oogt mooi, biedt veel ruimte om spullen te bewaren en is heerlijk om onder te zitten. Het perfecte plekje voor de échte buitenmens! Ideaal om in de zomer samen te genieten van de ondergaande zon of om lekker beschut te loungen. Ook in de regenachtige periodes van het jaar zit je lekker droog onder een houten kapschuur. Onze diverse modellen zorgen ervoor dat jij en je spullen tegen weer en wind beschermd zijn!

Kapschuren

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Kapschuur De Hofstee XXL

Douglashouten kapschuren met een robuuste uitstraling!

Kapschuur De Heerd

Compacte houten kapschuur met verschillende opties!

Kapschuur De Deel

Authentieke en robuuste kapschuren van Douglashout, echte blikvangers!

Kapschuur De Hoeve XL

Grote houten kapschuur van douglashout, zeer robuust en authentiek!

Kapschuur De Stee L

Fraaie compacte maar robuuste kapschuur van douglashout!

Kapschuur Comfort

Comfortabele houten kapschuur voor in de tuin, ideaal en uniek!

Kapschuur Doe-het-zelf

Ga zelf aan de slag met het maken van een eigen douglashouten kapschuur!

Kapschuur Modulair

Een modulaire houten kapschuur met allerlei uitbreidingsopties!

Kapschuur Prestige

Exclusieve douglashouten kapschuren van topkwaliteit, zeer prestigieus!

Houten kapschuren Douglas

Bij Outdoor Island bieden wij veel verschillende soorten kapschuren van Douglas hout aan. Douglas hout is een houtsoort die nog niet de bekendheid heeft van eiken, beuken of vuren, maar wel van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Dit is dan ook de reden waarom wij onze houten kapschuren van Douglas hout maken. Het hout is duurzaam, sterk en daarom uitrest geschikt als constructiehout voor een houten kapschuur.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Verschillende houten kapschuren

Alle producten van Outdoor Island worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen werkplaats, zo ook onze houten kapschuren. Al onze modellen zijn gemaakt van authentiek, onbehandeld, gedroogd en geschaafd Douglas hout. De houten kapschuren zijn te bestellen in 9 verschillende modellen. Hierin heb je keuze uit de volgende modellen kapschuren:

  • Kapschuur De Hofstee XXL bevat als dakcontructie een sporenkap met sporen van 65x190mm, dekplanken van 25x195mm, robuuste staanders van 145x145mm en ringbalken van 145x190mm.
  • Kapschuur De Heerd bevat als dakcontructie een sporenkap met sporen van 45x145mm, dekplanken van 16x140mm, staanders van 145x145mm en een ringbalk van 145x145mm.
  • Kapschuur De Deel bevat als dakcontructie spanten van 45x160mm met gordingsbalken van 45x145mm, dekplanken van 16x140mm, staanders van 120x120mm en schoren en ringbalken van 45x145mm.
  • Kapschuur De Hoeve XL bevat als dakconstructie een sporenkap met sporen van 64x145mm, dekplanken van 16x140mm, robuuste staanders van 145x145mm en ringbalken van 145x145mm.
  • Kapschuur De Stee L bevat als dakconstructie een sporenkap met sporen van 64x190mm, dekplanken van 25x195mm, robuuste staanders van 145x145mm en ringbalken van 145x190mm.
  • Kapschuur Comfort bevat voorgemonteerde spanten van 4,5×9,5cm, dakbeschot van 1,6×11,6cm met een veilingkant, geschaafde staanders van 12x12cm en ringbalken van 4,5x16cm.
  • Kapschuur doe-het-zelf wordt geleverd zonder voorbewerking, maar met een opbouwinstructie. Deze houten kapschuur bevat een geschaafd dakbeschot met veer en groef van 1,6×11,6cm, fijnbezaagde staanders van 12x12cm en fijnbezaagde ringbalken van 5x15cm.
  • Kapschuur Modulair heeft een basispakket exclusief dakbedekking. Deze houten kapschuur bevat geschaafde spanten van 4,5x16cm, een geschaafd dakbeschot met veer en groef van 1,6×11,6cm en afdeklijsten van 1,8x16cm.
  • Kapschuur Prestige is een kwalitatief hoogstaande productlijn waar een optionele zolder bij mogelijk is. Deze houten kapschuur bevat geschaafde spanten van 6,5x14cm, dakbeschot van 1,6x9cm, geschaafde staanders van 14x14cm en ringbalken van 14x14cm.

Wat zeggen onze klanten

Robuust en exclusief

De combinatie van diverse producten en het Douglas hout in diverse kleuren met diverse materialen zorgt voor een exclusieve uitstraling! Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, uitbreidingen in jouw buitenverblijf zijn mogelijk en wij leveren door heel de Benelux. Neem vrijblijvend contact op voor een 3D tekening van jouw droomverblijf.