Houten tuinhuis met overkapping

Tuinhuizen, buitenverblijven, veranda's en schuren

Houten tuinhuis met overkapping

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinhuis met plat dak

Authenticiteit met robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Klassieke én landelijke uitstraling met extra ruimte boven

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Pen- en gat verbindingen met scherp oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires buitenverblijven

Unieke ramen, deuren en wanden naar wens

Douglas overkapping bouwpakket

Het hele jaar door genieten

Met een houten tuinhuis met overkapping haal je het maximale uit je tuin. Gebruik het als opbergruimte, óf tover het om tot een extra woonruimte. Organiseer een bourgondisch diner voor vrienden of creëer een thuiswerkplek om in optimale concentratie te werken. Kortom dus geschikt voor iedere situatie die op jou van toepassing is.

Tijdens de zonnige zomerdagen binnen de Nederlandse landgrenzen kan je heerlijk genieten in de schaduw. Maar, ook tijdens de doorgaans regenachtige maanden kan je heerlijk warmpjes genieten binnen in je houten tuinhuis met overkapping. Vanwege het hout is de tuin terras overkapping tenslotte bij uitstek geschikt tussen alle groenigheid in je tuin.

Exclusief houten tuinhuis

Bij Outdoor Island streven wij altijd naar perfectie. Tot in de kleinste details. Doordat wij een douglas overkapping op maat maken ben je altijd voorzien van een origineel én stijlvol ontwerp. In combinatie met duurzaam kwaliteitshout kan je dus jarenlang genieten van schrikbarende originaliteit in stijl. Hoe wij dit aanbieden? Vanuit onze kennis én vakmanschap. Zo doen wij er altijd een schepje bovenop om voor jou tot het uiterste te gaan.

Tuinhuis met overkapping douglas

Houten tuinhuis van douglas hout

Wij maken al onze luxe buitenverblijven van douglas hout. Hiermee streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit. Deze harde houtsoort brengt verschillende voordelen met zich mee. Daarnaast zorgen de zonnestralen ervoor dat het douglas hout door de jaren heen verkleurd. Het krijgt karakter. Kleine scheurtjes en barstjes benadrukken na enkele jaren de unieke uitstraling van jouw houten tuinhuis met overkapping.

  • Eén van de hardste houtsoorten uit Europa
  • Onbehandeld gaat douglas hout 10 tot 15 jaar mee
  • Nerf douglas hout is fijn tot matig grof
  • Douglas hout wordt steeds harder na droging, perfect voor de buitenlucht

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Tijdens de oriëntatie kom je meer te weten over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarin we dit bespreken. Ook komen wij graag bij je eigen stulpje langs om de mogelijkheden op locatie te bekijken. Hier kunnen wij direct onze gedachtes wisselen en je wensen op een rijtje zetten. Gesprek afgerond? Dan gaan wij voor je aan de slag met een ontwerp én offerte op maat.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Met de offerte zetten wij alle kosten gespecificeerd voor je op een rijtje. Hierdoor heb je een zo transparant mogelijk beeld over alle bijkomende kosten van een houten tuinhuis met overkapping. Akkoord? Dan gaan wij verder voor je aan de slag. We kruipen achter onze tekentafel en maken een sfeervolle schets. Hiermee krijg je een verder beeld over hoe je douglas buitenverblijf vorm krijgt.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Nadat wij goedkeuring op het ontwerp hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de productie. In onze eigen zagerij wordt het douglas hout op maat gezaagd. Vanuit ons ambacht worden de materialen op de juiste manieren bewerkt. Hier stoppen wij veel energie én tijd in. Daardoor profiteer je van een relatief vlotte montage op locatie. In overleg plannen wij een montagedatum in en komen onze specialisten bij je langs.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Hebben wij het houten tuinhuis met overkapping tot in de puntjes afgewerkt? Dan volgt de officiële oplevering. Samen lopen wij nog alle onderdelen na. Als je nog niet (helemaal) tevreden bent pakken wij deze punten zo snel mogelijk op. Wij zijn dan ook pas tevreden, zodra jij dat bent.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.