Houten overkapping

Het hele jaar genieten van je tuin? Bekijk dan ons aanbod houten overkappingen. Met een op maat gemaakte overkapping kan je het hele jaar door beschut genieten van jouw tuin. Bij ons staat kwaliteit en uitstraling voorop, en samen met jou gaan we opzoek naar een houten overkapping die bij jou past. Onze overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen. Ga je voor een grote overkapping, of voor een compacte overkapping? De keuzemogelijkheden zijn groot en we kunnen voor alle afmetingen een overkapping ontwerpen. Hierdoor kun je, samen met ons, jouw droomoverkapping zelf samenstellen. We streven naar perfectie tot in details. En zijn altijd op zoek naar een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap.

Douglas buitenverblijf

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf plat dak

Overkapping platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Een houten overkapping op maat

Onze houten overkappingen worden op maat gemaakt. Je hebt keuze uit verschillende type daken:

De verschillende type overkappingen van hout zijn samen te stellen met verschillende accessoires, je kunt hierbij denken aan ramen en deuren, glazen schuifwanden of zonwerende screens. Door deze accessoires wordt jouw houten overkapping nog completer en tot de detail toe afgewerkt.

Een houten overkapping van Douglas

Onze houten overkappingen worden gemaakt van Douglas hout. Dit type hout heeft vele voordelen:

  • Douglas hout is een van de hardste houtsoorten uit Europa
  • Onbehandeld Douglas hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar
  • De nerf van het Douglas hout is fijn tot matig grof
  • Na droging wordt het hout steeds harder wat perfect is voor buitenverblijven
  • De houtsoort zal onder invloed van zonlicht verkleuren, hierdoor krijgt de overkapping een karakteristieke uitstraling

Douglas hout is dus zeer geschikt voor een overkapping. Dankzij de karakteristieke en robuuste uitstraling krijgt je een overkapping die mooi tussen het groen en de bomen past. Het Douglas hout blijft lang mooi en is eenvoudig te onderhouden met de volgende producten: speciale Douglas verf en Douglas olie. Deze producten zijn speciaal voor Douglas hout en zeer geschikt als onderhoudsmiddel.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Onze werkwijze

De overkapping wordt samen met ons ontworpen en op maat gemaakt voor jouw tuin. Binnen 4 stappen plaatsen wij jouw droom overkapping.

  1. Oriëntatie en inventarisatie
  2. Prijsopgaven en ontwerp
  3. Productie en realisatie
  4. Oplevering en nazorg

Bij deze werkwijze zijn wij betrokken van de oriëntatie tot de plaatsing. Wij zetten al jouw wensen en eisen op rij en brengen het gewenste model en details in kaart.

Meer informatie over onze houten overkapping

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showtuin en laat je adviseren door onze professionals. Wij helpen graag met het schetsen van het ideale plaatje en begeleiden je van de oriëntatie tot de oplevering en nazorg. In onze showtuin kun je op je gemak alle mogelijkheden bekijken en inspiratie opdoen voor jouw droom overkapping. Daarnaast kun je ons contact formulier invullen, dan zorgen wij voor zo spoedig mogelijk contact. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden en streven we naar perfectie. Wil jij in de warme zomermaanden en de koude wintermaanden genieten van jou tuin? Bekijk dan ons aanbod houten overkappingen en neem contact op.

Je winkelwagentje