Houten overkapping tuin

Kwalitatieve overkappingen voor in jouw tuin

Maatwerk tuinoverkapping

Een houten overkapping tuin zodat jij het hele jaar exclusief kunt genieten? Daarvoor kun jij bij ons terecht. Wij streven naar perfectie tot in de details. Jouw project is onze uitdaging. Wij vinden onze kennis en ons vakmanschap vanzelfsprekend, dus wij doen daar een schepje bovenop. In samenspraak met jou bepalen we uitgangspunten voor houten overkappingen tuin, zodat deze voldoet aan al jouw wensen en eisen. Je krijgt wat je wilt en toch weten we je te verrassen. Wij bieden jou onze exclusieve buitenproducten, zodat jij de tuin van je dromen krijgt. Door het duurzame hout in combinatie met staal, glas en kleuren krijgt jouw moderne overkapping hout een robuuste uitstraling.

Buitenverblijf Kapschuur

Kapschuur overkapping

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

houten overkapping tuin, Houten overkapping tuin

Zadeldak overkapping

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Plat dak overkapping

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires overkapping

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van jouw moderne houten overkapping zijn oneindig. Maak een douglas tuinhuis op maat dicht met glazen wanden, deuren of schuifwanden. Of kies ervoor om de tuin houten overkapping over te laten lopen naar de tuin. Als je ervoor kiest om de ruimte dicht te maken, ontstaat een tuinkamer. Deze ruimte is uiterst geschikt om in te zetten als extra eet-, woon- of studeerkamer. Met het glas behoud je het overzicht op jouw tuin en kun je heel het jaar exclusief genieten. Wij maken jouw houten overkapping tuin helemaal naar jouw wens. Zo wordt jouw buitenverblijf helemaal uniek. Het hout geeft deze ruimte een robuust karakter. Met houten overkappingen tuin is het dus écht genieten geblazen.

Douglas veranda aan huis
houten overkapping tuin, Houten overkapping tuin
houten overkapping tuin, Houten overkapping tuin

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Verzorg de finishing touch

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze moderne overkapping hout. Wil je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden voor een douglas overkapping aan huis. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de exclusieve buitenproducten van Outdoor Island. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet met een houten overkapping tuin.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een houten overkapping tuin gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn bij het plaatsen van buitenverblijven van hout. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Onze aanpak

Oriëntatie en inventarisatie

Al onze projecten beginnen met een vrijblijvend gesprek. We beantwoorden al jouw vragen over onze houtbouw, werkwijze, ideeën en het kostenplaatje. We zetten jouw wensen en eisen op een rijtje en bepalen de uitgangspunten voor jouw houten overkapping tuin. We brengen tevens het gewenste model, de maten en de details in kaart.

Prijsopgave en ontwerp

Met de uitgangspunten van jouw houten overkapping tuin op een rij gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. We leveren hier tevens een prijsopgave bij. We zetten alle specifieke kosten op een rij, zodat jij weet waar je aan toe bent. Zodra je akkoord geeft over de prijsopgave, gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Je krijgt een sfeervolle schets, waardoor jij een mooi en realistisch beeld hebt van je nieuwe moderne houten overkapping. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in.

Productie en realisatie

Zodra alles akkoord is gaan we aan de slag in onze eigen werkplaats. We maken technische tekeningen, bestellen de materialen die nodig zijn en bereiden de montage voor. We steken veel tijd in de voorbereiding, zodat het monteren op locatie redelijk vlot gaat. In onze planning staat duidelijk wanneer ons montageteam bij jou kan langskomen om het luxe tuinhuis te plaatsen.

Oplevering

Na het monteren volgt een officiële oplevering waarin we jou meenemen door alle onderdelen. Als je nog niet helemaal tevreden bent, passen we dat zo snel mogelijk voor je aan.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een houten overkapping tuin dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

houten overkapping tuin, Houten overkapping tuin
houten overkapping tuin, Houten overkapping tuin

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, vrijstaande overkapping douglas, schommels, buitenverblijven, tuin houten overkapping, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje