Houten overkapping tuin

Kwalitatieve tuinoverkappingen

Tuinoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires tuinoverkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Maatwerk tuinoverkapping

Een houten overkapping tuin zodat jij het hele jaar exclusief kunt genieten? Daarvoor kun jij bij ons terecht. Wij streven naar perfectie tot in de details. Jouw project is onze uitdaging.

Wij vinden onze kennis en ons vakmanschap vanzelfsprekend, dus wij doen daar een schepje bovenop. In samenspraak met jou bepalen we uitgangspunten voor jouw houten overkapping tuin, zodat deze voldoet aan al jouw wensen en eisen. Je krijgt wat je wilt en toch weten we je te verrassen. Wij bieden jou onze exclusieve buitenproducten, zodat jij de tuin van je dromen krijgt. Door het duurzame hout in combinatie met staal, glas en kleuren krijgt jouw houten overkapping tuin een robuuste uitstraling.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van jouw overkapping zijn oneindig. Maak je jouw veranda dicht met glazen wanden, deuren of schuifwanden, of kies je ervoor om de overkapping over te laten lopen naar de tuin. Als je ervoor kiest om de ruimte dicht te maken, ontstaat een tuinkamer. Deze ruimte is uiterst geschikt om in te zetten als extra eet-, woon- of studeerkamer. Met het glas behoud je het overzicht op jouw tuin en kun je heel het jaar exclusief genieten.

Wij maken jouw houten tuinoverkapping helemaal naar jouw wens. Zo wordt jouw buitenverblijf helemaal uniek. Het hout geeft deze ruimte een robuust karakter. Geniet in jouw tuin met een overkapping op maat.

Geïnteresseerd in een houten overkapping tuin? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Al onze projecten beginnen met een vrijblijvend gesprek. We beantwoorden al jouw vragen over onze houtbouw, werkwijze, ideeën en het kostenplaatje. We zetten jouw wensen en eisen op een rijtje en bepalen de uitgangspunten voor jouw houten overkapping tuin. We brengen tevens het gewenste model, de maten en de details in kaart.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Met de uitgangspunten van jouw houten overkapping tuin op een rij gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. We leveren hier tevens een prijsopgave bij. We zetten alle specifieke kosten op een rij, zodat jij weet waar je aan toe bent. Zodra je akkoord geeft over de prijsopgave, gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Je krijgt een sfeervolle schets, waardoor jij een mooi en realistisch beeld hebt van je nieuwe overkapping. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Zodra alles akkoord is gaan we aan de slag in onze eigen werkplaats. We maken technische tekeningen, bestellen de materialen die nodig zijn en bereiden de montage voor. We steken veel tijd in de voorbereiding, zodat het monteren op locatie redelijk vlot gaat. In onze planning staat duidelijk wanneer ons montageteam bij jou kan langskomen.

04

OPLEVERING

Na het monteren volgt een officiële oplevering waarin we jou meenemen door alle onderdelen. Als je nog niet helemaal tevreden bent, passen we dat zo snel mogelijk voor je aan.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.