Houten overkapping aan huis

Kwalitatieve houten overkappingen aan huis

Buitenverblijf aan huis

Een houten overkapping aan huis die helemaal aansluit op jouw stijl? Met een houten overkapping van Outdoor Island kun jij exclusief genieten. Ons doel is jou gelukkig maken met een houten overkapping aan huis die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Wij gaan voor perfectie. Een stijlvol, origineel ontwerp kun je van ons verwachten. De kennis en het vakmanschap vinden wij vanzelfsprekend, wij doen daar een schepje bovenop. We bespreken samen wat jij wilt, maar toch verrassen we je met een houten overkapping aan huis waar jij exclusief kunt genieten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Lees snel verder of maak een afspraak.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Wat zijn de opties?

Wil jij in jouw tuin beschikken over extra ruimte waar je heel de zomer exclusief kunt genieten? Een houten overkapping aan huis van Outdoor Island zorgt ervoor dat jij in jouw tuin een extra ruimte creëert waarin jij de hele zomer kunt samenkomen. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze ruimte dicht te maken met glazen ramen, deuren of schuifwanden. Zo maak jij van je overkapping een tuinkamer. Jij kunt je overkapping helemaal inrichten naar eigen wens. Je kunt kiezen voor de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en hoe jij de ruimte eventueel dichtmaakt. De buitenproducten van Outdoor Island hebben een robuust karakter omdat er gebruik wordt gemaakt van hout in combinatie met glas, staal of kleuren.

Douglas veranda aan huis
Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis
Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Verzorg de finishing touch

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze houten overkapping aan huis. Wil  je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de exclusieve buitenproducten van Outdoor Island. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

Het project beginnen we met een kennismakingsgesprek. Zo weet jij meer over onze houtbouw, wat er allemaal mogelijk is, onze ideeën en wat het allemaal ongeveer gaat kosten. Het vrijblijvende kennismakingsgesprek biedt de mogelijkheid om samen alles te bespreken. Wij komen graag bij jou op locatie om te sparren over de mogelijkheden en jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Zo stellen we de uitgangspunten op met betrekking tot de maten, het gewenste model en de details.

Prijsopgave en ontwerp

Zodra de uitgangspunten voor jouw ontwerp duidelijk zijn gaan we aan de slag met een ontwerp en prijsopgave. Wij zetten voor jou alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op de prijsopgave gaan we verder met het ontwerp. Wij leveren jou een sfeervolle schets zodat je een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw houten overkapping aan huis. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in voor jouw project.

Productie en realisatie

Hebben we een akkoord op het ontwerp? Dan gaan we aan de slag. We maken jouw houten overkapping aan huis in onze eigen machinale werkplaats. We steken veel tijd in de voorbereiding van de montage. Zo duurt de montage op locatie minder lang. In samenspraak maken we een exacte planning, zodat we weten wanneer ons montageteam kan langskomen. Zo brengen we het project snel tot een goed einde.

Oplevering

Onze service stopt niet bij het opleveren van jouw houten tuin overkapping. Tijdens de officiële oplevering bespreken we samen alle onderdelen. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? We lossen dat graag snel voor je op. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis
Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis

Meer over ons

Ben je op zoek naar exclusieve buitenproducten? Wij maken die voor jou op maat in onze machinale werkplaats. Wij maken gecertificeerde speeltoestellenhouten schommelstuinhuizen en picknicktafels van hout. Wij verkopen tevens trampolines en valdempende ondergronden. Het hout geeft jouw houten overkapping aan huis een robuust karakter. Wij leveren jouw product op locatie en u kunt er voor kiezen om het plaatsen door een van onze monteurs te laten doen.

Je winkelwagentje