Houten overkapping aan huis

Kwalitatieve houten overkappingen aan huis

Buitenverblijven aan huis

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Overkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires overkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Een buitenverblijf aan huis

Een houten overkapping aan huis die helemaal aansluit op jouw stijl? Met een houten overkapping van Outdoor Island kun jij exclusief genieten. Ons doel is jou gelukkig maken met een houten overkapping aan huis die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Wij gaan voor perfectie. Een stijlvol, origineel ontwerp kun je van ons verwachten.

De kennis en het vakmanschap vinden wij vanzelfsprekend, wij doen daar een schepje bovenop. We bespreken samen wat jij wilt, maar toch verrassen we je met een houten overkapping aan huis waar jij exclusief kunt genieten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Lees snel verder of maak een afspraak.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat zijn de opties?

Wil jij in jouw tuin beschikken over extra ruimte waar je heel de zomer exclusief kunt genieten? Een houten overkapping aan huis van Outdoor Island zorgt ervoor dat jij in jouw tuin een extra ruimte creëert waarin jij de hele zomer kunt samenkomen. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze ruimte dicht te maken met glazen ramen, deuren of schuifwanden. Zo maak jij van je overkapping een tuinkamer. Jij kunt je overkapping helemaal inrichten naar eigen wens. Je kunt kiezen voor de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en hoe jij de ruimte eventueel dichtmaakt. De buitenproducten van Outdoor Island hebben een robuust karakter omdat er gebruik wordt gemaakt van hout in combinatie met glas, staal of kleuren.

Wil jij de mogelijkheden van een houten overkapping aan huis bespreken? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Het project beginnen we met een kennismakingsgesprek. Zo weet jij meer over onze houtbouw, wat er allemaal mogelijk is, onze ideeën en wat het allemaal ongeveer gaat kosten. Het vrijblijvende kennismakingsgesprek biedt de mogelijkheid om samen alles te bespreken. Wij komen graag bij jou op locatie om te sparren over de mogelijkheden en jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Zo stellen we de uitgangspunten op met betrekking tot de maten, het gewenste model en de details.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Zodra de uitgangspunten voor jouw ontwerp duidelijk zijn gaan we aan de slag met een ontwerp en prijsopgave. Wij zetten voor jou alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op de prijsopgave gaan we verder met het ontwerp. Wij leveren jou een sfeervolle schets zodat je een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw houten overkapping aan huis. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in voor jouw project.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Hebben we een akkoord op het ontwerp? Dan gaan we aan de slag. We maken jouw houten overkapping aan huis in onze eigen machinale werkplaats. We steken veel tijd in de voorbereiding van de montage. Zo duurt de montage op locatie minder lang. In samenspraak maken we een exacte planning, zodat we weten wanneer ons montageteam kan langskomen. Zo brengen we het project snel tot een goed einde.

04

OPLEVERING

Onze service stopt niet bij het opleveren van jouw houten tuin overkapping. Tijdens de officiële oplevering bespreken we samen alle onderdelen. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? We lossen dat graag snel voor je op. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Meer over ons

Ben je op zoek naar exclusieve buitenproducten? Wij maken die voor jou op maat in onze machinale werkplaats. Wij maken gecertificeerde speeltoestellen, houten schommels, tuinhuizen en picknicktafels van hout. Wij verkopen tevens trampolines en valdempende ondergronden. Het hout geeft jouw houten overkapping aan huis een robuust karakter. Wij leveren jouw product op locatie en u kunt er voor kiezen om het plaatsen door een van onze monteurs te laten doen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.