Houten overkapping aan huis

Overkappingen & veranda's aan huis

Ga voor houten overkappingen

Een houten overkapping aan huis sluit bij Outdoor Island altijd helemaal aan op je stijl. Onze overkappingen stellen jou in staat om exclusief te genieten. Ons doel is jou gelukkig maken met een houten overkappingen die voldoen aan alle wensen en eisen. Wij gaan voor perfectie. Een stijlvol en origineel ontwerp is dan ook de standaard bij ons. De kennis en het vakmanschap vinden wij vanzelfsprekend, wij doen daar een schepje bovenop. Samen bespreken wij wat de wensen zijn om je vervolgens te verrassen met een houten overkapping aan huis waar jij exclusief kan genieten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Lees snel verder naar alle mogelijkheden en maak een afspraak.

Buitenverblijf Kapschuur

Kapschuur overkapping

Luxe overkappingen met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis

Zadeldak overkapping

Luxe overkappingen met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Plat dak overkappingen

Luxe overkappingen met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires overkapping

Luxe overkappingen met ramen, deuren en glazen wanden!

Ontdek alle overkappingen

Ga voor buitenverblijven waar je heel de zomer exclusief van kan genieten. Een houten overkapping aan huis van Outdoor Island zorgt ervoor dat jij in jouw tuin een extra ruimte creëert waarin jij de hele zomer kan samenkomen. Je kan er zelfs voor kiezen om deze ruimte dicht te maken met glazen ramen, deuren of schuifwanden. Zo maak je van de overkapping een tuinkamer. Je kan je overkapping helemaal inrichten naar eigen wens. Ook kan je zelf de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en hoe jij de ruimte eventueel dichtmaakt bepalen. De buitenproducten van Outdoor Island hebben een robuust karakter omdat er gebruik wordt gemaakt van hout in combinatie met glas, staal of kleuren.

Douglas veranda aan huis
Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis
Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Maak de houten overkapping compleet

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze houten overkapping aan huis. Wil  je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de kant en klare overkapping van Outdoor Island. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck aan huis

Wanneer je een buitenverblijf gaat bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een vrijstaande overkapping douglas. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Werkwijze houten overkapping plaatsen

Oriëntatie en inventarisatie

Het project beginnen we met een kennismakingsgesprek. Zo weet jij meer over onze houtbouw, wat er allemaal mogelijk is, onze ideeën en wat het allemaal ongeveer gaat kosten. Het vrijblijvende kennismakingsgesprek biedt de mogelijkheid om samen alles te bespreken. Wij komen graag bij jou op locatie om te sparren over de mogelijkheden en om jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Zo stellen we de uitgangspunten op met betrekking tot de maten, het gewenste model en de details.

Prijsopgave en ontwerp

Zodra de uitgangspunten voor jouw ontwerp duidelijk zijn gaan we aan de slag met een ontwerp en prijsopgave. Wij zetten voor jou alle specifieke kosten op een rijtje. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra je akkoord geeft op de prijsopgave gaan we verder met het ontwerp. Wij leveren jou een sfeervolle schets af zodat je een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw houten overkapping aan huis. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in voor jouw project.

Productie en realisatie

Hebben we een akkoord op het ontwerp? Dan gaan we aan de slag. We maken jouw houten overkapping aan huis in onze eigen machinale werkplaats. We steken veel tijd in de voorbereiding van de montage. Zo duurt de montage op locatie minder lang. In samenspraak maken we een exacte planning, zodat we weten wanneer ons montageteam kan langskomen. En brengen we het luxe tuinhuis snel tot een goed einde.

Oplevering

Onze service stopt niet bij het opleveren van jouw houten tuin overkapping. Tijdens de officiële oplevering bespreken we samen alle onderdelen. Ben je nog niet helemaal tevreden? We lossen dat graag snel voor je op. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij de dakbedekking voor onze buitenverblijven van hout door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis
Houten overkapping aan huis, Houten overkapping aan huis
Je winkelwagentje