Houten kapschuur

Kapschuur van douglashout - op maat gemaakt

Jouw droom kapschuur vind je bij Outdoor Island

Droom je van een op maat gemaakte kapschuur die perfect past bij je tuin? Wij van Outdoor Island kunnen er voor zorgen dat deze droom uitkomt! Outdoor Island is dé producent en leverancier van de perfecte kapschuur. Alle kapschuren worden geleverd met een duidelijke handleiding. Laat je het toch liever door ons doen is dat natuurlijk geen probleem! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om deze bij je thuis te plaatsen.

Met een unieke kapschuur van Outdoor Island in de tuin, zullen jij en je kinderen kinderen een hoop plezier beleven. Zelfs op een koude winteravond, met een heerlijk warm houtkacheltje in je buitenverblijf is het aangenaam vertoeven! Zie jij het al zitten?

Assortiment

RUIM ASSORTIMENT DOUGLAS KAPSCHUREN

Douglas overkapping 500x300

Aanbouwveranda

Houten tuinhuis

kapschuur, Houten kapschuur

Douglas kapschuur op maat

kapschuur, Houten kapschuur

Kapschuur met overkapping

Luxe tuinhuis met overkapping

Kapschuur veranda

Douglas overkapping

Tuinhuis met overkapping douglas

Tuinhuis 4x4

Tuinhuis klein

Douglas overkapping 4x4

kapschuur, Houten kapschuur

kapschuur, Houten kapschuur

Luxe terrasoverkapping

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Welke kapschuren bieden wij aan?

Met een groot assortiment aan kapschuren zorgen wij ervoor dat je een kapschuur vindt die helemaal bij je past. Je hebt de keus uit diverse bouwpakketten zoals prestige, modulair en de stee. Naast de standaard bouwpakketten bieden wij ook losse onderdelen aan. Dit allemaal om jouw perfecte plaatje waar te maken! Doordat we alles op maat maken kun je jouw kapschuur helemaal naar wens samenstellen. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Het plaatsen van een extra deur/raam/wand kan net voor dat puntje op de i zorgen. Zo krijg je een uniek buitenverblijf, dat helemaal past bij jou, jouw huis en jouw stijl.

Ook zijn de kapschuren in diverse kleuren mogelijk. Je hebt de keus uit antraciet gespoten, bruin gespoten, lichtgrijs gespoten, wit gespoten en groen geïmpregneerd. Voor extra opbergruimte kan er een zolder worden gecreëerd. Je bent dus erg flexibel in de indeling van jouw kapschuur!

Waarom Outdoor Island?

De beste kapschuur dient natuurlijk van beste materiaal gemaakt te worden. Alle kapschuren van Outdoor Island worden van onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas hout gemaakt. Douglas hout staat bekend om de volgende pluspunten

  • Warme, luxe uitstraling
  • Uit duurzaam beheerd bos, PEFC-gecertificeerd!
  • Onbehandeld, dus puur natuur
  • Weersbestendig
  • Lange levensduur, duurzaamheidklasse 3!
  • Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten
  • Wordt na loop van tijd steeds harder
  • Indien gewenst overschilderbaar in elke kleur die je maar wenst

Daarnaast kies je zelf wat voor dakgoot en dakbedekking je wilt en bieden wij de mogelijkheid de kapschuur door ons te laten plaatsen. Door heel de Benelux! Naast het realiseren van bestaande producten kan Outdoor Island uiteraard ook maatwerk leveren.

Meer info over onze kapschuren?

Door onze diversiteit en talloze mogelijkheden begrijpen wij dat een keuze maken lastig kan zijn. Je bent dan ook van harte welkom om bij ons op gesprek te komen. Zo kun je op je gemak alle mogelijkheden bekijken in onze showtuin en zal ons personeel je zo goed mogelijk proberen te adviseren en informeren. Ook kun je ons contact formulier invullen, dan zorgen wij ervoor dat we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Je winkelwagentje

Zin in een uitje én Outdoor Island zien?

Bezoek dan het Bloem en Tuin evenement in Nuenen van 25 juli t/m 1 augustus!