Exclusieve tuinhuizen

Gemaakt van robuust douglas hout

Exclusief tuinhuis van douglas hout

Met de exclusieve tuinhuizen van Outdoor Island verzorg je een karakteristieke toevoeging aan iedere tuin. Bepaal zelf de juiste uitstraling met de houtbehandeling. Zo zorgen zwarte wanden voor een luxe uitstraling en een mooi contrast tussen alle groenigheid in je tuin. Barstensvol karakter én duurzaam. Ga dus mee met dé trend van het moment en geef je tuin een stoer én landelijk uiterlijk dat het verdient! Bepaal zelf of je voor een hoge nok met ruimtelijk gevoel gaat óf voor een plat dak. Wij helpen je op weg.

Buitenverblijf Kapschuur

Tuinhuizen kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Exclusieve tuinhuizen, Exclusieve tuinhuizen

Tuinhuizen zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Tuinhuizen plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Haal het maximale uit je tuin

Met exclusieve tuinhuizen weet je zeker dat je het maximale uit je tuin haalt. Gebruik een luxe tuinhuis níet alleen maar om spullen op te bergen. Zo is het mogelijk om het hele jaar door te genieten van je tuin. Vier seizoenen lang, 365 dagen per jaar. Tijdens de zonnige en (te) warme zomerdagen geniet je heerlijk van een plekje in de schaduw. En ook tijdens een regenachtige nazomerdag zit je heerlijk droog én warm! Creëer een overdekt terras dat perfect past binnen je tuin met gras én bomen. Genieten maar.

Douglas veranda aan huis
Exclusieve tuinhuizen, Exclusieve tuinhuizen
Exclusieve tuinhuizen, Exclusieve tuinhuizen

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Combineer twee werelden

Met exclusieve tuinhuizen ga je voor dé perfecte combinatie tussen praktisch en sfeervol. Geniet van de frisse buitenlucht en waan je in je eigen vakantiewoning. Vanuit een beschutte buitenwoonkamer combineer je het praktische met het aangename. Pak die zwoele zomeravonden mee onder je overkapping. En breng ook direct éxtra klasse aan in je tuin zodra je te maken krijgt met een typisch Nederlandse regenbui. Naast al deze genietmomentjes geef je met een kant en klare overkapping óók nog eens dat extra stukje opbergruimte wat je tekort komt.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunningscheck

Vanuit onze ervaring weten wij dat het bij exclusieve tuinhuizen van belang is om rekening te houden met vergunningen. Voorkom dat je deze (per ongeluk) over het hoofd ziet. En natuurlijk de daarbij horende consequenties. Vanuit gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ werken wij dan ook. De juiste handvaten worden geboden zodat jij op je gemakje verder kan lezen wat precies nodig is voor douglas buitenverblijven. De Rijksoverheid én het Omgevingsloket bieden de verdere informatie die nodig is.

Buitenverblijven van hout

Voordelen douglas tuinhuis

Waarom douglas hout? Vanuit onze expertise valt de keuze bij exclusieve tuinhuizen louter op douglas hout. Niet voor niets natuurlijk. Zo is dit één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Heeft het onbehandeld al een levensduur tussen de 10 én 15 lentes. En beschikt het over een fijn tot matig grove nerf. Doordat het hout na droging steeds harder wordt is het dé perfecte keuze voor buitenverblijven. Na de plaatsing doet de natuur zijn werk. Zo regenen de zonnestralen op het hout waardoor het een karakteristiek uiterlijk krijgt. De meest fijne scheurtjes en barstjes geven het hout op deze manier een eigen karakter.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking van exclusieve tuinhuizen. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Exclusieve tuinhuizen, Exclusieve tuinhuizen
Exclusieve tuinhuizen, Exclusieve tuinhuizen

Verleng de levensduur

Zoals gezegd gaat het douglas hout onbehandeld al 10 tot 15 lentes mee. Zodra je dit combineert met de expertise van Outdoor Island is de levensduur van exclusieve tuinhuizen eenvoudig te verlengen. Hoe je dit kan doen?

  1. Speciale douglas beits: voorkom dat de verf afbladdert na verloop van tijd én ga dus voor een speciale douglas beits in een kleur naar keuze.
  2. Regelmatig schoonmaken: plan een jaarlijkse schoonmaakbeurt in met douglas hout reiniger om ervoor te zorgen dat het buitenverblijf schoon blijft.
  3. Regelmatig bijwerken: een eenmalige behandeling is (helaas) niet genoeg voor douglas hout, zet het jaarlijks opnieuw in de beits om de levensduur te verlengen.
Je winkelwagentje