Exclusieve overkappingen

Gemaakt van robuust douglas hout

Exclusieve overkapping van douglas hout

Met de exclusieve overkappingen van de makers van Outdoor Island geef je nét even wat extra klasse aan iedere tuin. Barstensvol karakter én praktisch in één. Bepaal de uitstraling van de overkapping met een houtbehandeling naar keuze. Zwarte wanden worden veel gekozen vanwege de luxe uitstraling én een mooi contrast met alle groenigheid in een tuin. Combineer dit met een duurzaam karakter ga mee met dé trend van het moment. Op naar een stoer én landelijk uiterlijk van je tuin.

Buitenverblijf Kapschuur

Overkappingen kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Exclusieve overkappingen, Exclusieve overkappingen

Overkappingen zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Overkappingen plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Maximaal genieten

Maximaal genieten is wel héél eenvoudig met de exclusieve overkappingen van Outdoor Island. Hiermee gebruik je een tuinhuis namelijk níet alleen als opbergruimte maar ook om het terrasseizoen te verlengen in eigen tuin. Geniet tijdens de zeldzame snikhete dagen in ons kleine kikkerlandje van een plek in de schaduw. En zoek een droog plekje op tijdens een typische herfstdag. Genieten is simpelweg makkelijker met een kant en klare overkapping. Weg van regen, wind én sneeuw. Bovendien met een natuurlijk én robuust karakter dat een toevoeging is voor iedere (achter)tuin.

Douglas veranda aan huis
Exclusieve overkappingen, Exclusieve overkappingen
Exclusieve overkappingen, Exclusieve overkappingen

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Praktisch & sfeervol

Profiteer van het beste van twee werelden. En combineer de voordelen van exclusieve overkappingen met dat van een tuinhuis. Samen zorgt dit namelijk voor extra opslagruimte én een gezellige zithoek. Kortom de perfecte combinatie tussen praktisch én sfeervol. Het gevoel van een vakantiewoning, maar dan gewoon in eigen tuin. Genieten van de frisse buitenlucht, maar dan mét overkapping. Hiermee geniet je van iedere zomeravond. Zelfs tijdens de nazomer! Ga voor deze extra klasse in je tuin met een douglas overkapping aan huis.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunningscheck

Wanneer je exclusieve overkappingen wil gaan bouwen dien je een vergunning check te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunning check via Omgevingsloket.

Buitenverblijven van hout

Voordelen douglas tuinhuis

Bij Outdoor Island maken wij gebruik van douglas hout bij een douglas overkapping op maat. En dat is niet geheel toevallig. Zo is dit namelijk kwaliteitshout dat perfect is voor een buitenverblijf als exclusieve overkappingen. Laat het zonnestralen regenen op de overkapping. Hierdoor krijgt het hout namelijk een eigen karakter. Fijne scheurtjes én barstjes benadrukken dit.

  • Eén van de hardste houtsoorten in Europa
  • Onbehandelde levensduur van 10-15 jaar
  • Nerf van douglas hout is fijn tot matig grof
  • Steeds harder na droging, dus perfect voor overkappingen

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve overkappingen staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Exclusieve overkappingen, Exclusieve overkappingen
Exclusieve overkappingen, Exclusieve overkappingen

Verleng de levensduur

Onbehandeld gaat douglas hout tussen de 10 en 15 lentes mee. Vanuit onze expertise én ervaring weten wij dat dit eenvoudig te verlengen is. Wat hiervoor nodig is? Gewoon een klein stukje aandacht in de vorm van onderhoud voor je exclusieve overkappingen. En hiervoor bieden wij natuurlijk de juiste producten voor aan. Hierdoor geniet jij tientallen jaren lang van douglas buitenverblijven.

  • Speciale douglas beits
  • Speciale douglas hout reiniger
  • Douglas beits
Je winkelwagentje