Douglas veranda met glas

Veranda's met glas, buitenverblijven en schuren op maat

Geniet het hele jaar door

Met een douglas veranda met glas weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet tijdens de tropische zomerdagen in ons landje van de heerlijke schaduw van de tuinoverkapping op maat. Maar ook in de winter kan je de glaswanden dicht schuiven om vervolgens heerlijk warm een avondje door te brengen. Als het ware wordt een buiten woonkamer gecreëerd waarmee je het praktische met het aangename combineert. Genieten!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Pen- en gatverbindingen van douglas hout

Douglas veranda met glas, Douglas veranda met glas

Buitenverblijven zadeldak

Landelijke én klassieke sfeer met bovenruimte

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Buitenverblijven met authentieke robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Kies unieke ramen, wanden én deuren naar eigen smaak

Exclusieve veranda met glas

Wij maken een douglas veranda met glas op maat. Speciaal voor jou. Zodat het aan al je wensen en eisen voldoet. Bepaal de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren én glazen schuifwanden. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Ons streven naar perfectie zorgt er vervolgens voor dat je een houten veranda met glas op maat krijgt. Tot in de kleinste details. En de meest stijlvolle ontwerpen.

Douglas veranda aan huis
Douglas veranda met glas, Douglas veranda met glas
Douglas veranda met glas, Douglas veranda met glas

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Exclusief genieten, daar houden wij van!

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Outdoor Island uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders. Een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfsprekend, wat ons betreft. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden.​​​​​​

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas veranda met glas, Douglas veranda met glas
Douglas veranda met glas, Douglas veranda met glas

Veranda met glas van hout

Vanuit ons vakmanschap kiezen wij alleen voor de beste materialen bij een veranda op maat. En dat is douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten van Europa. Onbehandeld bedraagt de levensduur al tussen de 10 én 15 lentes. Met een fijne tot matig grove nerf is het hout een lust voor het oog! Ook wordt douglas hout na droging steeds harder. Perfect dus voor een terrasoverkapping op maat!

Verleng de levensduur van een douglas veranda met glas eenvoudig door er goed voor te zorgen. Zie het als een noodzakelijk stukje voeding. Laat het hout niet verhongeren! Wij hebben alvast drie tipjes voor je.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak het hout schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het hout regelmatig (jaarlijks) bij
Je winkelwagentje