Douglas veranda met glas

Veranda's met glas, buitenverblijven en schuren op maat

Douglas veranda met glas

VAN TEKENTAFEL TOT PRODUCTIE IN EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Authentieke én unieke zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Landelijke én klassieke buitenverblijven met bovenruimte

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Prachtige pen- en gatverbindingen met kapschuur

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Zet de puntjes op de ‘i’ met ramen, wanden én deuren

Houten tuinhuis op maat

Geniet het hele jaar door

Met een douglas veranda met glas weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet tijdens de tropische zomerdagen in ons landje van de heerlijke schaduw van de tuinoverkapping op maat. Maar ook in de winter kan je de glaswanden dicht schuiven om vervolgens heerlijk warm een avondje door te brengen. Als het ware wordt een buiten woonkamer gecreëerd waarmee je het praktische met het aangename combineert. Genieten!

Exclusieve veranda met glas

Wij maken een douglas veranda met glas op maat. Speciaal voor jou. Zodat het aan al je wensen en eisen voldoet. Bepaal de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren én glazen schuifwanden. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Ons streven naar perfectie zorgt er vervolgens voor dat je een houten veranda met glas op maat krijgt. Tot in de kleinste details. En de meest stijlvolle ontwerpen.

luxe buitenverblijven

Veranda met glas van douglas hout

Vanuit ons vakmanschap kiezen wij alleen voor de beste materialen bij een veranda op maat. En dat is douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten van Europa. Onbehandeld bedraagt de levensduur al tussen de 10 én 15 lentes. Met een fijne tot matig grove nerf is het hout een lust voor het oog! Ook wordt douglas hout na droging steeds harder. Perfect dus voor een terrasoverkapping op maat!

Verleng de levensduur van een douglas veranda met glas eenvoudig door er goed voor te zorgen. Zie het als een noodzakelijk stukje voeding. Laat het hout niet verhongeren! Wij hebben alvast drie tipjes voor je.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak het hout schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het hout regelmatig (jaarlijks) bij

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij je graag meer over onze werkwijze, ideeën en het bijkomende kostenplaatje. We nemen graag een kijkje in je achtertuin om de mogelijkheden voor een douglas buitenverblijf in beeld te brengen. Hier wisselen we van gedachtes. Vervolgens bundelen wij dit en brengen wij de passende maten, modellen en details in kaart. Na de oriëntatie gaan wij aan de slag met het ontwerp en de offerte.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Nadat je de oriëntatie hebt afgerond gaan wij voor je aan de slag. Een offerte wordt op maat gemaakt. Volledig afhankelijk van jouw wensen. De kosten worden hierin zo goed mogelijk gespecificeerd. Akkoord? Dan gaan wij verder met het ontwerp en maken wij een sfeervolle schets. Uiteindelijk krijg je hierdoor een zo mooi én realistisch mogelijk beeld over jouw douglas veranda met glas.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Zodra het licht op groen staat, starten wij met de productie. Wij maken de technische tekeningen en bestellen al het benodigde materiaal voor je douglas veranda met glas. Vanuit onze eigen zagerij bereiden wij de materialen op ambachtelijke wijze voor. Hierdoor verloopt de montage bij jou in de achtertuin uiteindelijk zo soepel mogelijk. In onderling overleg bepalen we uiteindelijk een datum en tijd dat de douglas veranda wordt geplaatst.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Hebben wij het houten bouwwerk tot in de puntjes opgeleverd? Dan volgt de officiële oplevering. Samen lopen we de douglas veranda met glas volledig na. Van A tot Z. Hierdoor weet jij zeker dat je helemaal tevreden bent. Als je ergens nog niet tevreden over bent pakken wij dit zo snel mogelijk op. Zo zijn wij pas tevreden, als jij dat bent.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.