Douglas tuinhuisjes

Buitenverblijven, veranda's en schuren

Tuinhuisjes van douglashout

VAN ONZE EIGEN TEKENTAFEL TOT MONTAGE OP LOCATIE

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Genieten met douglas tuinhuisjes

Haal vier seizoenen lang het maximale uit je (achter)tuin met douglas tuinhuisjes. Gebruik deze als opbergruimte, tover het om tot een éxtra woonruimte óf richt je eigen (thuis)kantoor in om in optimale concentratie te werken. Ongeacht de toepassing vinden wij altijd hét perfecte houten tuinhuisje tussen alle douglas tuinhuisjes.

In ons kleine kikkerlandje hebben wij steeds vaker te maker met (extreem) warme zomers. Hierdoor ben je eerder toe aan een verkoelend plekje in de schaduw. Maar, ook tijdens de koude en regenachtige maanden wil je wellicht nog genieten van je tuin. In je douglas tuinhuisje zit er dan ook lekker droog én warmpjes bij. Eindeloos genieten dus met luxe buitenverblijven!

Ontdek alle mogelijkheden

De zoektocht tussen allerlei douglas tuinhuisjes begint met het in kaart brengen van je wensen. Om je hierin te begeleiden plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De mogelijkheden bij Outdoor Island zijn enorm, waardoor je uit verschillende (zelf)bouwpakketten op maat kan kiezen. Wat al deze douglas tuinhuisjes gemeen hebben? Exclusiviteit en alleen de (aller)hoogste kwaliteit. Dit kenmerkt een douglas overkapping aan huis.

Grofweg bieden wij een platdak, zadeldak én kapschuur aan. Alle drie zijn verschillend wat betreft het uiterlijk. Maar, zoals eerder aangegeven, zijn deze allemaal gemaakt vaan duurzaam kwaliteitshout. Oók kan je aan alle drie een eigen twist geven door een extra raam te plaatsen, óf het hout een andere kleur te geven. Dit kan voor jou het verschil maken tussen een mooi douglas tuinhuisje én een perfecte!

Douglas overkapping op maat plat dak

Verleng de levensduur

Nadat je hét douglas tuinhuisje van je dromen heb gevonden wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Met het gebruik van douglas hout helpen wij je hier al een handje bij. Zo gaat dit onbehandeld al zo’n 10 tot 15 lentes mee. Maar, ben jij een échte levensgenieter die nóg langer van douglas tuinhuisjes wilt genieten? Ook dan geven wij je nét even dat beetje extra advies voor je douglas buitenverblijf.

  • Gebruik speciale douglas beits: een veilige optie om douglas hout te behandelen, maar toch de unieke uitstraling te behouden. Beschikbaar in verschillende kleuren om een eigen draai te geven aan het tuinhuisje. Profiteer van de impregnerende werking en de bescherming tegen schimmels. Eén keer per 2 à 3 jaar aanbrengen.
  • Gebruik olie voor douglas hout: speciale houtolie is met name goed als je de originele, oranje gloed van douglas hout terug wilt laten komen. Na montage krijgt het hout namelijk te maken met zonnestralen en regen. Het hout zal (net zoals alle houtsoorten) grijzig verkleuren. Bestrijk het ieder jaar met houtolie en breng de originele look naar de voorgrond!

Waarom kiezen voor douglas hout?

Douglas hout is één van de hardste naaldhoutsoorten op Europese grondbodem. Bij uitstek geschikt dus om sterke constructies te bouwen. Dit duurzame materiaal met een lange levensduur zorgt er dus voor dat jij jarenlang maximaal van je (achter)tuin kan genieten!

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in én komen graag bij je langs op locatie. Hier aanschouwen wij je stulpje en brengen wij de mogelijkheden in kaart. Gedachtes worden gewisseld en deze vormen de wortels voor het latere ontwerp. Op naar een houten tuinhuisje op maat!

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Vanuit je wensen komen wij met een prijsopgave. Hierin hebben wij de kosten zoveel mogelijk gespecificeerd zodat je later niet meer voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Akkoord bereikt? Dan zetten wij het ontwerp om in een 3D-schets om een zo volledig mogelijk beeld van je luxe tuinhuis te krijgen.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Nadat de definitieve goedkeuring is ontvangen staan wij te popelen om alle materialen te bestellen. Vervolgens worden de materialen in onze eigen zagerij tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Montage op locatie is hierdoor zo gepiept. Niets staat het succes van douglas tuinhuisjes nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Wij vertrekken niet bij je thuis voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. Alle onderdelen worden gezamenlijk nagelopen om 100% tevredenheid (én het liefst nog meer) te garanderen. Ook nadat wij vertrokken zijn staan wij altijd na één belletje weer bij je op de stoep. Op naar jarenlang genieten in je (achter)tuin!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.