Douglas tuinhuis met veranda

Beleef het hele jaar door plezier aan jouw tuinhuis!

Deze zomer nog een Douglas tuinhuis met veranda in jouw tuin? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn de makers van exclusieve buitenverblijven van goede kwaliteit. Bij het laten maken van een Douglas overkapping op maat houden wij rekening met al jouw wensen. Alles is mogelijk: zo ook tuinhuizen met een veranda.

De veranda zelf is ook op veel manieren vorm te geven. Zo kun je de Douglas staanders in originele kleur behouden, of ze juist wit of in een andere kleur schilderen. Ook kun je het Douglas tuinhuis met veranda bestendigen tegen weersomstandigheden door er bijvoorbeeld wandmodules tussen te plaatsen, zodat jij er zelfs in de winter nog warm bij kunt zitten.

Waarom een Douglas tuinhuis met veranda?

Wil je in de winter binnen gaan zitten, maar in de zomer toch de zonnestralen meepikken? Dan is het Douglas tuinhuis met veranda een goede keuze! Door de combinatie tussen dicht en open kun je in alle jaargetijden blijven genieten van je tuinhuis.

Naast de praktische voordelen brengt Douglashout zelf ook vele voordelen met zich mee. Het is een van de hardste houtsoorten van Europa waardoor er dus erg sterke constructies mee gebouwd kunnen worden. Daarnaast is het een duurzaam materiaal dat erg lang meegaat.

Een Douglas tuinhuis met veranda is helemaal aan te passen naar jouw eigen stijl. Volgens onze werkwijze gaan wij het tuinhuis pas produceren als jij 100% tevreden bent over de schetsen die wij hebben gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat we jouw droomverblijf kunnen realiseren!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via onze dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel worden geleverd aan huis. Het plaatsen kan ook gedaan worden door Outdoor-Island.

Maximaal genieten van je tuinhuis

Een eerder genoemd voordeel van een Douglas tuinhuis met veranda is dat het materiaal erg lang mee kan gaan. De gemiddelde levensduur van onbewerkt Douglashout is zo’n 10 tot 15 jaar. Die jaren zijn omhoog te brengen door het met regelmaat te onderhouden. Op die manier kan jouw Douglas tuinhuis met veranda tientallen jaren langer mee! Eindeloos genieten dus.

Onderhoud kan op verschillende manieren worden aangepakt. Er zijn verschillende methoden die ieder een andere uitwerking hebben op het Douglashout. Zo kun je makkelijk een eigen draai geven aan de uitstraling van jouw Douglas tuinhuis met veranda. Hieronder lees je alle mogelijkheden en het effect van de middelen op het Douglashout.

  • Buitenbeits op waterbasis. Buitenbeits is een veilige optie voor Douglashout. Het is in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor je zelf een eigen draai aan je Douglas tuinhuis met veranda kan geven! Een voordeel van beits is dat het impregnerend werkt. Dat wil zeggen dat het laagje beits het Douglashout beschermt tegen schimmels. De beits moet ongeveer één keer per twee of drie jaar aangebracht worden.
  • Olie voor Douglashout. Houtolie werkt met name erg goed als je de originele, oranje gloed van Douglas weer terug wil laten komen. Na het monteren van jouw Douglas tuinhuis met veranda heeft het heel wat zonlicht en regen te voorduren. Naarmate de tijd vordert, zal het hout grijzig verkleuren. Als je elk jaar het Douglas met houtolie bestrijkt, komt de oranjeachtige kleur keer op keer weer terug!

Op zoek naar de onderhoudsproducten? Bekijk hieronder ons aanbod!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 19 januari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.