Douglas terrasoverkapping

Douglas buitenverblijven, veranda's én terrasoverkappingen

Douglas terrasoverkapping

HANDGEMAAKT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Robuuste zwaluwstaart verbindingen mét authenticiteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Klassiek én landelijk met een bovenruimte

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Gedetailleerde pen- en gatverbindingen van hout

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Douglas overkapping op maat plat dak

365 dagen per jaar genieten

Vier seizoenen lang genieten in je eigen achtertuin. Met een douglas terrasoverkapping weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet tijdens de (nét even te warme) zonnige dagen in ons kleine kikkerlandje lekker in de schaduw met een houten tuinoverkapping. Maar ook tijdens de regenachtige weersomstandigheden kan je jezelf verzekeren van een heerlijk droog én warm plekje in je achtertuin. Voor de échte levensgenieter dus!

Exclusieve douglas terrasoverkapping

Vanuit ons vakmanschap streven wij altijd naar het uiterste. Dé perfecte combinaties. Tot in de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat wij uitsluitend terrasoverkappingen op maat maken. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een origineel én stijlvol ontwerp die helemaal van deze tijd is. Kies zelf de afmetingen, afwerkkleuren, ramen, deuren én glazen schuifwanden van je douglas terrasoverkapping. En creëer dé overkapping van je dromen!

Buitenverblijven van hout

Douglas houten overkapping

Met het gebruik van douglas hout zorgen wij ervoor dat je douglas terrasoverkapping klaar is voor ontelbare genietmomentjes. Door de jaren heen krijgt het douglas hout karakter. Een eigen karakter. Hoe? Door het zonlicht ontstaat kleurverschil én vormen zich haarfijne scheurtjes en krassen. Dit maakt de houten overkapping aan huis nét even iets meer uniek. Verder kent het gebruik van douglas hout nog meer voordelen.

  • Eén van de hardste houtsoorten van de Europese landen
  • Gaat onbehandeld 10 tot 15 jaar mee
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging, dus éxtra geschikt voor je terras

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Nadat je kennis hebt gemaakt met onze werkwijze, projecten én het kostenplaatje kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Wij komen ook graag bij je op locatie langs. Daar bekijken we samen de mogelijkheden voor een douglas buitenverblijf. Ook wisselen we hier de gedachtes over een mogelijke douglas terrasoverkapping. De wensen worden op een rijtje gezet en wij gaan voor je aan de slag met een offerte en ontwerp.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Na de oriëntatie maken wij een offerte voor je. Hierin maken wij alle kosten zo duidelijk mogelijk. Per onderdeel is gespecificeerd welke kosten je kan verwachten. Bij akkoord gaan wij verder met je ontwerp en maken we een sfeervolle 3D schets van de douglas terrasoverkapping. Zo krijg je een realistisch beeld van het ontwerp en weet je precies wat je te wachten staat. Wel zo fijn, toch?

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Wij starten direct met de productie zodra de offerte is goedgekeurd. Na het maken van de technische bouwtekeningen worden de benodigde materialen besteld. Het hoofdingrediënt van je terrasoverkapping? Douglas hout! Vanuit onze eigen zagerij zorgen wij ervoor dat dit tot op de millimeter nauwkeurig wordt gezaagd. In overleg plannen wij vervolgens een datum in wanneer ons montageteam bij je langskomt.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Wij werken de overkapping af tot in de kleinste puntjes. Hierin laten wij zien nét even dat stapje extra voor je te zetten. Na de officiële oplevering lopen we samen alle onderdelen na. Ergens nog niet voor de volle 100% tevreden over? Dan pakken wij dit zo snel mogelijk op. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Zelfs na oplevering staan wij na één belletje direct op de stoep.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.