Douglas terrasoverkapping

Douglas buitenverblijven, veranda's én terrasoverkappingen

365 dagen per jaar genieten

Vier seizoenen lang genieten in je eigen achtertuin. Met een douglas terrasoverkapping weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet tijdens de (nét even te warme) zonnige dagen in ons kleine kikkerlandje lekker in de schaduw met een houten tuinoverkapping. Maar ook tijdens de regenachtige weersomstandigheden kan je jezelf verzekeren van een heerlijk droog én warm plekje in je achtertuin. Voor de échte levensgenieter dus!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Pen- en gat verbindingen met scherp oog voor details

Douglas terrasoverkapping, Douglas terrasoverkapping

Buitenverblijven zadeldak

Klassieke én landelijke uitstraling met extra ruimte boven

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authenticiteit met robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Unieke ramen, deuren en wanden naar wens

Exclusieve douglas terrasoverkapping

Vanuit ons vakmanschap streven wij altijd naar het uiterste. Dé perfecte combinaties. Tot in de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat wij uitsluitend terrasoverkappingen op maat maken. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een origineel én stijlvol ontwerp die helemaal van deze tijd is. Kies zelf de afmetingen, afwerkkleuren, ramen, deuren én glazen schuifwanden van je douglas terrasoverkapping. En creëer dé overkapping van je dromen!

Douglas veranda aan huis
Douglas terrasoverkapping, Douglas terrasoverkapping
Douglas terrasoverkapping, Douglas terrasoverkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Douglas houten overkapping

Met het gebruik van douglas hout zorgen wij ervoor dat je douglas terrasoverkapping klaar is voor ontelbare genietmomentjes. Door de jaren heen krijgt het douglas hout karakter. Een eigen karakter. Hoe? Door het zonlicht ontstaat kleurverschil én vormen zich haarfijne scheurtjes en krassen. Dit maakt de houten overkapping aan huis nét even iets meer uniek. Verder kent het gebruik van douglas hout nog meer voordelen.

  • Eén van de hardste houtsoorten van de Europese landen
  • Gaat onbehandeld 10 tot 15 jaar mee
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging, dus éxtra geschikt voor je terras

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Douglas terrasoverkapping, Douglas terrasoverkapping
Douglas terrasoverkapping, Douglas terrasoverkapping

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Nadat je kennis hebt gemaakt met onze werkwijze, projecten én het kostenplaatje kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Wij komen ook graag bij je op locatie langs. Daar bekijken we samen de mogelijkheden voor een douglas buitenverblijf. Ook wisselen we hier de gedachtes over een mogelijke douglas terrasoverkapping. De wensen worden op een rijtje gezet en wij gaan voor je aan de slag met een offerte en ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Na de oriëntatie maken wij een offerte voor je. Hierin maken wij alle kosten zo duidelijk mogelijk. Per onderdeel is gespecificeerd welke kosten je kan verwachten. Bij akkoord gaan wij verder met je ontwerp en maken we een sfeervolle 3D schets van de douglas terrasoverkapping. Zo krijg je een realistisch beeld van het ontwerp en weet je precies wat je te wachten staat. Wel zo fijn, toch?

Productie en realisatie

Wij starten direct met de productie zodra de offerte is goedgekeurd. Na het maken van de technische bouwtekeningen worden de benodigde materialen besteld. Het hoofdingrediënt van je terrasoverkapping? Douglas hout! Vanuit onze eigen zagerij zorgen wij ervoor dat dit tot op de millimeter nauwkeurig wordt gezaagd. In overleg plannen wij vervolgens een datum in wanneer ons montageteam bij je langskomt.

Oplevering en nazorg

Wij werken de overkapping af tot in de kleinste puntjes. Hierin laten wij zien nét even dat stapje extra voor je te zetten. Na de officiële oplevering lopen we samen alle onderdelen na. Ergens nog niet voor de volle 100% tevreden over? Dan pakken wij dit zo snel mogelijk op. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Zelfs na oplevering staan wij na één belletje direct op de stoep.

Je winkelwagentje