Douglas schuur plat dak

Een Douglas schuur plat dak in je tuin, stijlvol en praktisch. Dé plek in je tuin om tot rust te komen. Hier, bij Outdoor Island, bieden wij je een uitgebreid assortiment Douglas schuren met plat dak aan. Een Douglas overkapping met plat dak kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Je kan de schuur gebruiken als werkplaats, maar het kan ook een heerlijke plek zijn om gezellig met je vrienden bij te kletsen. Twijfel daarom niet langer en koop een Douglas buitenverblijf met plat dak bij Outdoor Island!

Douglas schuur plat dak

Wij van Outdoor Island zijn ervaren makers van exclusieve buitenproducten. We besteden veel aandacht aan details, materiaalgebruik en uitstraling.
Je ziet de schoonheid van de ambachtelijke detaillering terug in onze moderne buitenverblijven.

Buitenverblijven van hout

Houten tuinhuis op maat

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Plat dak voordelen

Een plat dak is helemaal van deze tijd. Een Douglas schuur met plat dak heeft een strakke, moderne uitstraling en gaat daarom mooi op in de moderne tuinen van tegenwoordig. Deze strakke, moderne uitstraling komt mede door de combinatie met strakke lijnen, de robuuste staanders en de Steellook ramen en deuren. Ook glazen schuifwanden zijn mogelijk bij Outdoor Island. Bekijk hier onze Douglas overkappingen met glas. Bij Outdoor Island proberen we samen met jou zo goed mogelijk jouw ideale plaatje te realiseren. We bekijken samen alle mogelijke opties voor de Douglas schuur met plat dak. Zo creëren we samen jouw Douglas kapschuur op maat.

Een Douglas schuur met plat dak is eenvoudig om te plaatsen. Daarnaast heeft een Douglas schuur met plat dak ook als voordeel dat deze makkelijk rondom kan worden ingekort en hierdoor kan de plaats van de afvoer makkelijk bepaald worden. Dit zorgt ervoor dat je minimaal tuinverlies hebt in je tuin. Verder heeft een plat dak als voordeel dat het zicht over de schuur heen niet belemmerd wordt. De hoogte van een plat dak is immers lager dan die van een zadeldak.

We zetten graag even alle voordelen voor je op een rij:

  • Strakke, moderne uitstraling
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Afvoer makkelijk te bepalen, minimaal tuinverlies
  • Géén zicht belemmering

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Hoe houd je een Douglas schuur mooi?

Je Douglas schuur met plat dak kan onbehandeld zeker 10 tot 15 jaar meegaan. Echter, is de maximale levensduur van het hout voor je Douglas schuur met plat dak hiermee nog lang niet bereikt. Wanneer het Douglas hout goed wordt onderhouden, zal het er nog tientallen jaren prachtig uitzien! Om je Douglas schuur met plat dak goed te onderhouden hebben we hier een aantal tips:

Speciale Douglas beits

Wanneer je gewone verf gebruikt bestaat de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale beits is een betere keuze voor Douglas buitenverblijven: deze speciale beits is in diverse kleuren beschikbaar en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze beits werkt ook impregnerend, wat ervoor zorgt dat het hout niet snel zal gaan beschimmelen.

Douglas hout reiniger

Onze speciale Douglas hout reiniger zorgt ervoor dat je buitenverblijf uitermate schoon blijft. Daarnaast is deze speciale reiniger ook te gebruiken voor tuinmeubels.

Regelmatig bijwerken

Douglas hout eenmalig behandelen is niet voldoende. Het is daarom belangrijk dat het Douglas hout regelmatig wordt bijgewerkt. Je kunt gebeitst hout jaarlijks opnieuw in de beits zetten.

Ben je op zoek naar nog meer onderhoudsproducten? Klik hier!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.