Douglas overkapping bouwpakket

Douglas overkappingen, buitenverblijven en schuren als bouwpakket

Douglas overkapping bouwpakket

GEMAAKT OP MAAT ACHTER ONZE TEKENTAFEL

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Ga zelf aan de slag

Met een douglas overkapping bouwpakket bieden wij je alle handvaten om het buitenverblijf vervolgens zelf eenvoudig in elkaar te zetten. Vanuit onze eigen zagerij zorgen wij ervoor dat alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig worden afgeleverd. Vervolgens is het aan jou (als échte doe-het-zelver) om de onderdelen juist in elkaar te zetten. Maar ook hierin bieden wij jou graag de juiste ondersteuning. Samen aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken?

Douglas overkapping op maat

Als makers van exclusieve buitenproducten streven wij altijd naar perfectie. Bij een douglas overkapping op maat is dit dan ook niet anders. En het vertrekpunt van deze perfectie zijn natuurlijk jouw (persoonlijke) wensen. Zo is iedere tuin anders én zijn de bijbehorende wensen dus ook verschillend. Daarom bieden wij géén standaard buitenverblijven van hout aan. Maar maken wij uitsluitend luxe buitenverblijven op maat. Interesse?

Douglas overkapping op maat plat dak

Exclusieve douglas overkapping

Met een exclusieve douglas overkapping als bouwpakket haal je het maximale uit je tuin. Geniet 365 dagen per jaar van de buitenomgeving. In de snikhete zomermaanden kan je verkoeling zoeken in de schaduw die het luxe tuinhuis met veranda je biedt. Maar, ook tijdens regenachtige én koude weersomstandigheden waan je jezelf buiten in een comfortabele éxtra woonruimte. Hiermee is genieten dus gegarandeerd! Wil jij alle mogelijkheden voor jou (achter)tuin bespreken?

Het beste van twee werelden

Combineer praktisch met sfeervol. En profiteer van het beste van twee werelden. Een combinatie van een tuinoverkapping op maat én binnenruimte zorgt er namelijk voor dat je zowel ruimte hebt voor opslag. Als een gezellige zithoek, kantoor aan huis, muziekstudio óf fintessruimte. Geheel naar eigen wens én voorkeur dus. Verleng het terrasseizoen in eigen tuin, waardoor je optimaal kunt genieten van de laatste zonnestralen die het jaar te bieden heeft. Is jouw interesse gewekt?

Douglas houten bouwpakket

Bij een douglas overkapping bouwpakket maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam kwaliteitshout. Dit zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details perfect tot uiting komen. Douglas hout is één van de hardste houtsoorten binnen de Europese landsgrenzen. Met een fijn tot matig grove nerf is het ook voorzien van een prachtig uiterlijk. Vanwege de hoge kwaliteit kan je (onbehandeld) al zéker 10 tot 15 lentes genieten van je douglas houten overkapping. Door de jaren heen krijgt het hout zelfs een eigen karakter. Fijne scheurtjes en barstjes zullen het buitenverblijf van een karakteristiek uiterlijk voorzien.

Verleng de levensduur van douglas hout

Met de juiste behandeling van douglas hout gaat je houten douglas overkapping bouwpakket tientallen jaren mee. En dat óók nog eens met een prachtig uiterlijk. Hoe jij voor deze éxtra lange levensduur kan zorgen?

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak de overkapping schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het douglas hout regelmatig bij (jaarlijks)

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.