Douglas overkapping bouwpakket

Douglas overkappingen, veranda's en schuren op maat

Ga zelf aan de slag

Met een douglas overkapping bouwpakket bieden wij je alle handvaten om het buitenverblijf vervolgens zelf eenvoudig in elkaar te zetten. Vanuit onze eigen zagerij zorgen wij ervoor dat alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig worden afgeleverd. Vervolgens is het aan jou (als échte doe-het-zelver) om de onderdelen juist in elkaar te zetten. Maar ook hierin bieden wij jou graag de juiste ondersteuning. Samen aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken?

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Douglas overkapping bouwpakket, Douglas overkapping bouwpakket

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Douglas overkapping op maat

Als makers van exclusieve buitenproducten streven wij altijd naar perfectie. Bij een douglas overkapping op maat is dit dan ook niet anders. En het vertrekpunt van deze perfectie zijn natuurlijk jouw (persoonlijke) wensen. Zo is iedere tuin anders én zijn de bijbehorende wensen dus ook verschillend. Daarom bieden wij géén standaard buitenverblijven van hout aan. Maar maken wij uitsluitend luxe buitenverblijven op maat. Interesse?

Douglas veranda aan huis
Douglas overkapping bouwpakket, Douglas overkapping bouwpakket
Douglas overkapping bouwpakket, Douglas overkapping bouwpakket

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Exclusieve douglas overkapping

Met een exclusieve douglas overkapping als bouwpakket haal je het maximale uit je tuin. Geniet 365 dagen per jaar van de buitenomgeving. In de snikhete zomermaanden kan je verkoeling zoeken in de schaduw die het luxe tuinhuis met veranda je biedt. Maar, ook tijdens regenachtige én koude weersomstandigheden waan je jezelf buiten in een comfortabele éxtra woonruimte. Hiermee is genieten dus gegarandeerd! Wil jij alle mogelijkheden voor jou (achter)tuin bespreken?

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Buitenverblijven van hout

Het beste van twee werelden

Combineer praktisch met sfeervol. En profiteer van het beste van twee werelden. Een combinatie van een tuinoverkapping op maat én binnenruimte zorgt er namelijk voor dat je zowel ruimte hebt voor opslag. Als een gezellige zithoek, kantoor aan huis, muziekstudio óf fintessruimte. Geheel naar eigen wens én voorkeur dus. Verleng het terrasseizoen in eigen tuin, waardoor je optimaal kunt genieten van de laatste zonnestralen die het jaar te bieden heeft. Is jouw interesse gewekt?

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas overkapping bouwpakket, Douglas overkapping bouwpakket
Douglas overkapping bouwpakket, Douglas overkapping bouwpakket

Douglas houten bouwpakket

Bij een douglas overkapping bouwpakket maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam kwaliteitshout. Dit zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details perfect tot uiting komen. Douglas hout is één van de hardste houtsoorten binnen de Europese landsgrenzen. Met een fijn tot matig grove nerf is het ook voorzien van een prachtig uiterlijk. Vanwege de hoge kwaliteit kan je (onbehandeld) al zéker 10 tot 15 lentes genieten van je douglas houten overkapping. Door de jaren heen krijgt het hout zelfs een eigen karakter. Fijne scheurtjes en barstjes zullen het buitenverblijf van een karakteristiek uiterlijk voorzien,

Verleng de levensduur van douglas hout

Met de juiste behandeling van douglas hout gaat je houten douglas overkapping bouwpakket tientallen jaren mee. En dat óók nog eens met een prachtig uiterlijk. Hoe jij voor deze éxtra lange levensduur kan zorgen?

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak de overkapping schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het douglas hout regelmatig bij (jaarlijks)

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

Productie en realisatie

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje