Douglas overkapping 500x300

Exclusieve buitenverblijven, veranda's en schuren op maat

Douglas overkapping 500x300

MAKERS VAN EXCLUSIEVE BUITENPRODUCTEN

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Robuuste zwaluwstaart verbindingen mét authenticiteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Klassiek én landelijk met een bovenruimte

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Gedetailleerde pen- en gatverbindingen van hout

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Douglas veranda bouwpakket

Voor de échte levensgenieter

Een douglas overkapping 500×300 maken wij volledig voor je op maat. Hierdoor haal jij het maximale uit je tuin. En kan je dus het gehele jaar door, tijdens elk seizoen genieten van je eigen (moes)tuin! Ongeacht de afmetingen van je tuin verzekeren wij je van een passende tuinoverkapping op maat. Vanuit ons ambacht gaan wij voor je aan de slag. Dit begint aan de tekentafel én krijgt vorm in onze eigen zagerij. Vervolgens zorgt ons montageteam ervoor dat de douglas overkapping op maat bij je thuis wordt gemonteerd.

Douglas overkapping op maat

Vanuit ons vakmanschap werken wij alleen met de beste materialen. Hierna zijn wij namelijk in staat om een douglas overkapping met glas tot in de puntjes af te werken. Hoe groot de overkapping is maakt hierdoor niet uit. Ga voor een douglas overkapping 500×300 óf een andere afmeting. Dit hangt met name af van de grootte van je tuin. Wat niet afhangt van je tuin is het originele én stijlvolle ontwerp van de houten tuinoverkapping die wij je voorschotelen. Ontvang een stijlvolle 3D schets van ons ontwerp en waan je op een zachte zomeravond onder je nieuwe overkapping!

Buitenverblijven van hout

Kwaliteit douglas overkapping

Vanuit ons vakmanschap weten wij als geen ander dat de houtsoort enorm van belang is voor de kwaliteit van je veranda op maat. Hierdoor maken wij uitsluitend gebruik van douglas hout. Dit voorziet je douglas overkapping 500×300 van vele voordelen. Zo gaat dit jarenlang mee en krijgt het door de jaren heen zelfs een steeds uniekere uitstraling. Karakter binnen je overkapping ontstaat namelijk met name door de verkleuring en de meest fijne scheurtjes en krasjes in het douglas hout. Onderstaand hebben wij de verdere voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 én 15 jaar
  • De nerf is fijn tot matig grof
  • Continue harding na droging, dus perfect voor buitenverblijven

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Online kan je alvast info inwinnen over onze werkwijze, ideeën en het kostenplaatje voor je douglas overkapping 500×300. Omdat wij alleen douglas overkappingen op maat maken, plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Ook komen wij graag bij je op locatie langs. Hier wisselen we gedachtes en bespreken we alle mogelijkheden. De wensen worden op een rijtje gezet. En de juiste maten, modellen en details worden vastgelegd. Klaar? Dan gaan wij voor je aan de slag met een ontwerp en offerte.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

In de offerte specificeren wij alle kosten voor je. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Wel zo fijn, toch? Bij akkoord gaan wij direct aan de slag met het ontwerp. Een sfeervolle schets geeft je de mogelijkheid om een beter beeld te geven over je nieuwe luxe buitenverblijf. Hierna plannen we een datum in waarin wij langskomen om de douglas overkapping te monteren.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Goedkeuring op het ontwerp? Dan sluipen wij van de tekentafel naar onze eigen zagerij. Vanuit ons ambacht gaan wij hier aan de slag om alle onderdelen voor je douglas buitenverblijf zorgvuldig voor te bereiden. Omdat wij hier veel energie in steken, zal de montage op locatie relatief soepeltjes verlopen.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Hebben wij de douglas overkapping op maat tot in de puntjes afgewerkt? Dan volgt de officiële oplevering. Gezamenlijk worden alle onderdelen nagelopen. Geef aan waar je nog niet (helemaal) tevreden over bent en wij pakken dit zo snel mogelijk op. Hierdoor zijn wij pas tevreden, zodra onze klanten dat zijn. Loop je na de oplevering nog ergens tegenaan? Ook dan zijn wij te bereiken en komen we zo spoedig mogelijk langs!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.