Douglas overkapping

Overkapping van douglas hout - op maat gemaakt

Douglas houten overkapping

Wil jij een Douglas overkapping in jouw tuin? Wij zijn makers van exclusieve buitenverblijven en maken jou graag blij met een mooie Douglas overkapping! Wij denken graag met jou mee en zorgen voor een overkapping die helemaal naar wens is, zodat jij er snel van kunt genieten! Door het gebruik van Douglashout krijgt jouw overkapping een robuust karakter, waardoor het een echte eyecatcher wordt. Dat effect wordt versterkt door het materiaal te combineren met staal, glas of kleur. Vind jouw ideale Douglas overkapping hieronder!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Pen- en gatverbindingen van douglas hout

Douglas overkapping, Douglas overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Landelijke én klassieke sfeer met bovenruimte

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Buitenverblijven met authentieke robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Kies unieke ramen, wanden én deuren naar eigen smaak

Alleen het beste

Wij maken jouw Douglas overkapping van het beste hout. Douglashout is een van de sterkste houtsoorten van Europa. Dat zorgt voor een sterke basisconstructie waar jij nog jarenlang van kan genieten! Het hout is makkelijk aan te passen in verschillende kleuren, jij kunt er helemaal je eigen draai aan geven! Je kunt kiezen uit antraciet gespoten hout, bruin, lichtgrijs, wit en groen geïmpregneerd hout. De kleur zorgt voor een exclusieve uitstraling. Door de ruime keuze past er altijd wel iets bij de stijl van jouw tuin!

Douglas veranda aan huis
Douglas overkapping, Douglas overkapping
Douglas overkapping, Douglas overkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Bouwpakketten

Wij hebben verschillende bouwpakketten voor jouw Douglas overkapping. Door deze te bekijken kun je inspiratie opdoen van hoe jouw overkapping er uiteindelijk uit gaat zien! Naast de standaard bouwpakketten kun je er ook voor kiezen om er zelf nog extra elementen aan toe te voegen. Hierbij heb je de keuze uit een platdakzadeldak of kapschuur. Door de toevoeging van de elementen zorg jij ervoor dat de Douglas overkapping uniek en helemaal naar jouw wens is! Naast de keuze voor verschillende daken kun je ook zelf de afmetingen, de kleur, ramen en deuren of glazen schuifwanden toevoegen.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Bij de bouw van een buitenverblijf komen er natuurlijk meerdere zaken bij kijken. Voor de bouw is het verstandig om een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen of teleurstelling. Er zijn heel wat regels die verbonden zijn aan het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid. Je kunt hiervoor ook snel de vergunningscheck doen via Omgevingsloket.

Buitenverblijven van hout

Knap stukje maatwerk

Jouw Douglas overkapping wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Wil je jouw buitenverblijf liever door ons laten plaatsen? Dat kan ook, dat doen we namelijk door heel de Benelux! Outdoor Island heeft een groot assortiment bouwpakketten, maar wij leveren ook maatwerk. Hierdoor kunnen we jouw droomoverkapping nog beter waarmaken. Outdoor Island heeft een team van vakkundige monteurs ter beschikking om jouw buitenproduct compleet te plaatsen. Zij gaan pas weg als alles naar jouw wens is!

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels goed advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Je krijgt hierbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas overkapping, Douglas overkapping
Douglas overkapping, Douglas overkapping

Waarom Outdoor Island?

Wij van Outdoor Island zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Daarnaast zijn al onze producten gecertificeerd en van duurzaam Douglas hout gemaakt. Douglas hout kent verschillende voordelen:

  • Douglashout heeft een erg warme, luxe en robuuste uitstraling. Hierdoor is het tijdloos en stijlvol!
  • Douglashout is een erg duurzame houtsoort. Het hout is erg stevig waardoor de basisconstructie erg stevig is.
  • Door deze stevigheid is het onderhoud aan jouw Douglas overkapping minimaal. Douglashout heeft standaard een levensduur van zo’n 15 jaar. Dit is te verdubbelen door onderhoud elke twee jaar.
  • Als de kleur niet helemaal jouw smaak is, kun je de Douglas overkapping makkelijk over schilderen in jouw gewenste kleur. Hiervoor kun je het makkelijk bijwerken met beits of olie. Bekijk onze onderhoudsproducten!

Douglas hout krimpt of zet uit bij verandering van de luchtvochtigheid. Door vochtige lucht zet het uit en bij droge licht krimp het. Dit is een natuurlijke eigenschap van het hout. Het heeft geen invloed op de kwaliteit of stevigheid van jouw buitenverblijf. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken!

Je winkelwagentje