Douglas kapschuur op maat

creëer een landelijke, rustieke uitstraling

Op zoek naar een karakteristiek en landelijk buitenverblijf? Dan is een Douglas kapschuur op maat iets voor jou! Kapschuren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waar ze vroeger gebruikt werden voor dieren en hooi, worden ze nu voornamelijk gebruikt als heerlijke zitruimte of zelfs als garage. Je kunt het gehele jaar genieten van jouw Douglas kapschuur op maat door de vele opties die wij bieden. Zo kun je ervoor kiezen om de gehele schuur af te sluiten, of juist voor een deel open te laten door bijvoorbeeld toevoeging van een veranda. Je kunt er zelfs voor kiezen om er een houtkachel in te verwerken, zodat je er in de winter ook warmpjes bijzit!

Wat zijn de mogelijkheden?

We kunnen Douglas kapschuur op maat volledig aanpassen aan de hand van jouw wensen en eisen. Denk maar aan materiaalkeuze, uitstraling, indeling, afmetingen, etc. Wij gaan volgens onze werkwijze eerst goed in gesprek om zo te peilen waar jij naar op zoek bent. Daarna maken wij een realistische 3D schets, zodat het idee voor jou op die manier inzichtelijker wordt. Wij gaan pas verder na ontvangst van jouw goedkeuring.

Vervolgens gaan we jouw idee van de Douglas kapschuur op maat werkelijkheid maken en beginnen wij met produceren. De grootste voorbereidingen worden in ons eigen werkplaats getroffen. Dit gebeurt op een ambachtelijke werkwijze, zodat we vakwerk van hoge kwaliteit kunnen bieden. Door al het voorbereidend werk is de montage erg snel gedaan en kun je meteen genieten van jouw kapschuur!

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk ons Instagram, Pinterest, Facebook of download de brochure! Bekijk hier andere buitenverblijven van Douglashout.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via onze dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel worden geleverd aan huis. Het plaatsen kan ook gedaan worden door Outdoor-Island.

Voordelen van een Douglas kapschuur op maat

Naast de standaard voordelen van een item dat op maat gemaakt wordt, heeft Douglashout nog veel meer voordelen te bieden. Hieronder staan ze op een rijtje:

  • Ten eerste heeft Douglashout een erg lange levensduur. Het is een van de hardste houtsoorten van Europa en gaat in onbewerkte vorm tot wel 15 jaar mee. Dat wil zeggen dat het bij voldoende onderhoud zijn levensduur zelfs kan verdubbelen! Het is erg belangrijk om het hout goed tegen weersomstandigheden te beschermen.
  • Douglashout heeft heel veel verschillende uitwerkingen. Zo heb je balken met hele fijne nerven, wat zorgt voor een strakkere uitstraling. Maar ook balken met grote nerven, dat geeft jouw Douglas kapschuur op maat weer een rauwe, robuuste uitstraling.
  • De look van Douglashout is makkelijk aan te passen. Origineel heeft het een oranje gloed over zich heen, dat is goed te zien direct na montage van jouw buitenverblijf. Naarmate de tijd verstrijkt verkleurt het hout door het zonlicht. Op die manier krijgt het een grijsachtige toon. Dit kun je zo houden, of je kunt het hout weer bijkleuren door het hout te oliën of door het met beits te bestrijken. Zo kun je er zelfs na de montage nog je eigen draai aan geven!

Ben je helemaal overtuigd, en wil je een afspraak maken? Dat kan hieronder!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 19 januari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.