Douglas afdak

Robuust & stijlvol afdak gemaakt van Douglashout - Op maat gemaakt!

Douglas afdak

Ben je al een tijdje op zoek naar een Douglas afdak met een stijlvol en robuust karakter? Neem een kijkje in ons ruime, exclusieve assortiment! Bij Outdoor Island werken we met gecertificeerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in het produceren én realiseren van een afdak van douglashout en diverse andere soorten buitenverblijven. Daarnaast denken wij graag met jou mee en zullen we samen rond te tafel gaan zitten om een goede schets te ontwerpen die voldoet aan al jouw wensen. Geef een stoer karakter aan jouw tuin met een Douglas afdak van Outdoor Island!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Pen- en gatverbindingen van Douglashout

Douglas afdak, Douglas afdak

Buitenverblijven zadeldak

Landelijke én klassieke sfeer met bovenruimte

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Buitenverblijven met authentieke robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Kies unieke ramen, wanden én deuren naar eigen smaak

Hoe gaan wij te werk?

Ten eerste werken we bij Outdoor Island standaard met een efficiënte werkwijze, waardoor je binnen 4 stappen de buitenverblijf van je dromen in je tuin hebt staan! Van oriëntatie en inventarisatie tot aan oplevering en nazorg. Daarnaast streven wij naar het beste van het beste en realiseren daarom ook enkel douglashouten afdaken van zeer hoogstaande kwaliteit. Tot slot gaan wij na afloop van de productie alle onderdelen met je nalopen om eventuele dingen te verbeteren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Bovendien worden onze overkappingen geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats en zorgen wij voor een snelle levering door onze eigen transporteurs.

Oriëntatie

Allereerst voeren wij samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Vervolgens ontvang je een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Zodra we jouw goedkeuring hebben van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Als laatste volgt de officiële oplevering. Echter, wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

moderne schuur

Diverse mogelijkheden

Wij bieden verschillende bouwpakketten aan voor jouw Douglas afdak, want iedere tuin is anders en iedereen heeft een eigen smaak. Daarom kun je naast een standaard bouwpakket er ook voor kiezen om zelf andere elementen toe te voegen. Op deze manier kun jij jouw eigen draai aan het Douglas afdak geven. Zo heb je bij Outdoor Island de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende soorten daken:

Naast het kiezen uit verschillende daken zijn er ook nog een heleboel andere dingen die je zelf in de hand hebt, denk aan: de afmetingen, de kleur en de keuze tussen deuren en ramen of glazen schuifwanden.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

douglas buitenverblijven
Douglas afdak, Douglas afdak
Houten tuinoverkapping

Een complete look

Wanneer je gaat voor een buitenverblijf van Outdoor Island willen we deze helemaal naar wens maken. Wij bieden namelijk verschillende soorten accessoires aan die jouw houten buitenverblijf compleet maken! Wat dacht je van prachtige steellook ramen of moderne glazen schuifwanden? Door nét dat schepje extra erbovenop te doen, proberen wij ons te onderscheiden.

Dakbedekking door een van onze partners

Als je een buitenverblijf kiest van Outdoor Island, dan wordt de dakbedekking verzorgt door een professioneel, VEBIDAK erkende dakdekkersbedrijf: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Dit is een bedrijf gelegen in Gemert en draagt door middel van uitstekend advies en goede uitvoering bij aan een solide dakafwerking.

Daarbij krijg je standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen.* Op deze manier kunnen wij je verzekeren van een optimaal verzorgd Douglas afdak, mede verzorgd door één van onze fijne partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas afdak, Douglas afdak
Douglas afdak, Douglas afdak
Moderne kapschuur

Hoe onderhoud je een Douglas afdak?

Voor een zo lang mogelijke levensduur van jouw afdak, is het belangrijk dat het douglashout goed onderhouden wordt. Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Wij bieden namelijk allerlei soorten onderhoudsproducten aan die ervoor zorgen dat jouw afdak in perfecte staat blijft.

Een aantal voordelen van Douglashout zijn:

  • Warme, luxe uitstraling
  • Uit duurzaam beheerd bos, PEFC-gecertificeerd
  • Weersbestendig
  • Van nature door-en-door rotresistent
  • Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten

Een vrijblijvende schets laten maken

Geïnteresseerd in een Douglas afdak van Outdoor Island? Wij helpen je graag verder! Heb je een specifieke vraag of zou je graag met ons in contact willen komen? Vul ons online contactformulier in! Ook kun je een bezoek brengen aan onze locatie of een vrijblijvende afspraak maken.

De openingstijden van onze showroom vind je op onze website.

Hopelijk tot snel!

Je winkelwagentje