Buitenverblijven van hout

Veranda's, schuren en buitenverblijven van hout

Wil je in de zomer én winter lekker genieten van je tuin? Dan is een buitenverblijf van hout perfect voor jou! Bij Outdoor Island hebben wij een diverse assortiment met verschillende verblijven voor in je tuin. Door je tuinhuis te laten maken van hout, krijg je een buitenverblijf dat mooi tussen het groen en de bomen past. Daarnaast is het gebruiken van hout erg duurzaam en milieuvriendelijk! Met onze verschillende keuzemogelijkheden zul je een buitenverblijf vinden wat precies aan je eisen voldoet. Plan nu snel én gratis een afspraak en maak kennis met onze collega’s!

Douglas buitenverblijf

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Buitenverblijven van hout

Outdoor Island heeft verschillende mogelijkheden wat betreft buitenverblijven. Al onze buitenverblijven van hout worden van het beste Douglas hout gemaakt. Voor meer informatie over het Douglas hout kun je een kijkje nemen op onze Douglas pagina. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkel! Daar staan onze collega’s voor je klaar om je het beste advies te geven.

We hebben drie standaard buitenverblijf pakketten: buitenverblijf platdak, buitenverblijf zadeldak en buitenverblijf kapschuur. Naast deze bouwpakketten kunnen wij je buitenverblijf ook op maat maken. Zo kunt je het buitenverblijf precies zo indelen en laten bouwen als je zelf wilt. Het toevoegen van een extra raam of deur is dan geen probleem!

Alle buitenverblijven van hout zijn overschilderbaar in verschillende kleuren. Op deze manier kun je je tuinhuis nog beter afstemmen op je tuin en/of huis!

Buitenverblijf van hout op maat

Bij onze collega’s kunt u terecht voor al je vragen over buitenverblijven, maar ook over een buitenverblijf dat je graag op maat wil laten maken! Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Hierin zullen onze collega’s je zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden en het bijpassend kostenplaatje.

Na dit oriëntatie gesprek gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp! Vervolgens maken we een sfeervolle schets, zodat het beeld van uw droom Douglas buitenverblijf nog duidelijker wordt! Wanneer alles naar wens is, zal het buitenverblijf in de puntjes worden afgewerkt om vervolgens bij je thuis geplaatst te kunnen worden! Voor meer informatie over onze werkwijze bij het maken van een buitenverblijf op maat kun je terecht op onze site.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Hoe blijft je buitenverblijf van hout mooi?

Onbehandeld douglas hout zal gemakkelijk 10-15 jaar meegaan. Dat is echter nog lang niet de maximale levensduur van het hout wat gebruikt wordt voor onze buitenverblijven. Wanneer je het hout goed behandelt, kun je er nog tientallen jaren langer van genieten. Dit kun je doen met de volgende tips:

  1. Speciale douglas verf. Met gewone verf heb je de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale verf is een betere keuze voor douglas buitenverblijven: deze is er in verschillende kleuren en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. De verf werkt ook impregnerend en zorgt daarmee dat het hout niet snel zal gaan schimmelen.
  2. Douglas olie. Douglas hout heeft een prachtige kleur. Het hout heeft een oranje-achtige gloed. Later verzacht deze zich, totdat het hout na enkele jaren een grijsachtige kleur aanneemt. Om het hout goed te beschermen kun je gebruik maken van douglas olie. Deze olie beschermt het hout tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat de oorspronkelijke houtkleur goed zichtbaar blijft.
  3. Regelmatig bijwerken. Douglas hout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. Geolied hout kan je jaarlijks opnieuw in de olie zetten en als je voor beits of lak kiest, kun je dit het beste elk twee of drie jaar vernieuwen.

Meer info over onze luxe buitenverblijven?

Wij kunnen voor jou het ideale plaatje schetsen. Dit doen we bij ons op locatie. Maak daarom een afspraak in onze showtuin en wij geven je advies op maat.

Zit jij binnenkort heerlijk onder een overkapping in je eigen tuin? Wacht dan niet langer en plan die afspraak. Wij gaan onze uiterste best doen om jou binnenkort te laten genieten van een prachtig houten onderkomen.

Je winkelwagentje