Buitenverblijf showroom

Buitenverblijf showroom met buitenverblijven, veranda's en schuren op maat

Buitenverblijf showroom

AMBACHTELIJK GEMAAKT IN EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Buitenverblijven met authentieke zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Buitenverblijf met klassiek én landelijk zadeldak

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Buitenverblijf prachtige pen- en gatverbindingen én kap

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Verzorg de finishing touch met unieke ramen, wanden én deuren

Laat je inspireren in de showroom

Met onze buitenverblijf showroom bieden wij je een flinke dosis aan inspiratie! Waan je op een (nét iets te) warme zomerdag onder je tuinoverkapping op maat in de schaduw. Of geniet tijdens de regenachtige weersomstandigheden van een lekker droog én warm plekje in je achtertuin. In een showroom met luxe buitenverblijven laten wij zien hoe je het maximale uit je tuin haalt. Vind de perfecte combinatie tussen praktisch én sfeervol. Geniet 365 dagen per jaar! Bezoek onze showroom!

Exclusieve buitenverblijf showroom

Als makers van exclusieve houten tuinoverkappingen zijn wij trots op ons werk. Dit delen wij graag met je. Daarom hebben wij enkele grepen uit ons vakmanschap tentoongesteld in onze buitenverblijf showroom. Hierin kom het streven naar perfectie tot uiting. Tot in de kleinste details. Originele én stijlvolle ontwerpen gebundeld met één doel. Het vinden van jouw droom douglas buitenverblijf! Volledig op maat gemaakt.

Buitenverblijf showroom douglas hout

Als makers van exclusieve buitenverblijven, moeten wij ook gebruik maken van de beste materialen. En dat doen we. Met de keuze voor douglas hout maken wij een douglas overkapping op maat. Volledig naar jouw wensen. Door de jaren heen krijgt het hout het nodige karakter. Zonlicht zorgt ervoor dat fijne scheurtjes en barstjes ontstaan. Hierdoor krijgt je buitenverblijf een éxtra unieke uitstraling. Andere voordelen van douglas hout?

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Levensduur tussen de 10 én 15 jaar (onbehandeld)
  • Fijne tot matig grove nerf
  • Steeds harder hout na droging

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Geïnteresseerd in een showroom buitenverblijf? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor inspiratie én advies op maat. Ook komen wij graag bij jou op locatie langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Nadat wij gedachtes hebben gewisseld zetten wij je wensen op een rijtje. De maten, modellen én details worden in kaart gebracht. Op naar het ontwerp én de prijsopgave!

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

In een offerte specificeren wij alle kosten voor je. Hierdoor kom je niet meer voor verrassingen te staan. Akkoord? Dan gaan wij voor je aan de slag met sfeervolle 3D schetsen. Krijg een mooi én realistisch beeld van je buitenverblijf. Hierna plannen wij een datum in zodat je precies weet wanneer je wat kan verwachten.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Voordat de productie kan starten, kruipen wij nog achter onze tekentafel. De technische tekeningen worden gemaakt. Hierna worden de materialen besteld én op maat gemaakt in onze eigen zagerij. Hier steken wij veel energie in, zodat de montage op locatie zo soepel mogelijk verloopt. In overleg plannen wij een datum in dat ons montageteam bij je langskomt. Op naar een goed einde!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Hebben wij het buitenverblijf tot in de (kleinste) puntjes opgeleverd? Dan is de officiële oplevering een feit. Samen lopen we alle onderdelen na. Als je nog niet helemaal tevreden bent pakken wij deze zaken zo snel mogelijk op. Wij zijn pas tevreden, zodra jij dat bent. Ook na oplevering staan wij na één belletje weer bij je op de stoep. Wel zo fijn, vinden wij.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.