Buitenverblijf bouwpakket

Luxe overkappingen, buitenverblijven en schuren als bouwpakket

Buitenverblijf bouwpakket

GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Voor de échte doe-het-zelver

Met een buitenverblijf bouwpakket haal je gegarandeerd het maximale uit je tuin. En als échte doe-het-zelver kan je met de juiste douglas houten onderdelen het buitenverblijf zelf in elkaar zetten. Gebruik het buitenverblijf als douglas tuinhuis op maat met éxtra opbergruimte. Creëer een extra woonruimte. Of verleng het terrasseizoen in je eigen achtertuin. Samen aan tafel om alle mogelijkheden te bespreken?

Volledig naar eigen wens

Een buitenverblijf bouwpakket maken wij volledig naar jouw wensen. Vanuit een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan wij namelijk voor je aan de slag met een 3D-tekening. Hierin worden al je wensen meegenomen in het ontwerp van buitenverblijven van hout. Nadat een akkoord is op het ontwerp verlaten wij de tekentafel én gaan wij in onze eigen zagerij het bouwpakket samenstellen. Hierna kan jij zelf de montage in je (achter)tuin verzorgen. En kunnen wij beiden met trots terugkijken op een geslaagd project.

Douglas overkapping op maat plat dak

Exclusief buitenverblijf

Als échte makers van luxe buitenverblijven streven wij altijd naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Hiermee voorzien wij je van een buitenverblijf bouwpakket op maat met een origineel én stijlvol ontwerp. Ook maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam kwaliteitshout om jarenlang verzekerd te zijn van een mooi buitenverblijf. En als je het buitenverblijf bouwpakket zelf monteert, maak je jouw buitenverblijf nog nét even wat exclusiever!

Dé perfecte combinatie

Een buitenverblijf bouwpakket kan ook wel als dé perfecte combinatie tussen praktisch én sfeervol worden gezien. Geniet van de (frisse) buitenlucht, maar profiteer tegelijkertijd van de mogelijkheden als vakantiewoning met een beschutte woonkamer. Het praktische wordt hiermee met het aangename gecombineerd, waardoor je éxtra lang kan genieten van de lange zomeravonden. Meer weten over een tuinoverkapping op maat?

Douglas houten buitenverblijf

Zoals gezegd maken wij gebruik van duurzaam kwaliteitshout. Douglas hout, om precies te zijn. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Na droging wordt douglas hout steeds harder, waardoor het perfect is voor een buitenverblijf. De nerf van douglas hout is fijn tot matig grof wat voor een fijn ogende uitstraling zorgt. Verder heeft douglas hout onbehandeld een levensduur tussen de 10 én 15 lentes. Door de zonnestralen die neerdalen op je buitenverblijf krijg het door de jaren heen nog het nodige karakter. Fijne barstjes én scheurtjes benadrukken de unieke straling van het houten buitenverblijf.

Verleng de levensduur

Waar een douglas houten buitenverblijf onbehandeld zo’n 10 tot 15 jaar meegaat. Kan dit mét een juiste behandeling vele malen langer zijn. En als échte ambachtslieden weten wij natuurlijk als geen anders hoe je de levensduur op een positieve wijze kan beïnvloeden.

  1. Speciale douglas beits gebruiken
  2. Schoonmaken met houtreiniger
  3. Regelmatig bijwerken (bijvoorbeeld jaarlijks)

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.