Exclusieve Buitenverblijven

Authentieke en degelijke details

Genieten van het Exclusieve buitenleven!

Wilt u de komende seizoenen optimaal genieten van uw douglas droomverblijf met een plat dak? Heerlijk wegdromen in een prachtig houten buitenverblijf? De plek in uw tuin om tot rust te komen verdient gewoon aandacht. Daarom besteden wij uiterste aandacht aan details, materiaalgebruik en uitstraling. U ziet de schoonheid van de ambachtelijke detaillering terug in onze moderne buitenverblijven. Een buitenverblijf kenmerkt zich door authentieke en degelijke details. De combinatie van een plat dak, strakke lijnen, de robuuste staanders en de Steellook ramen en deuren zorgen voor een moderne uitstraling.

Heeft u andere afmetingen? Eigen ideeën of wensen? Wij kunnen het maken voor u!

Buitenverblijven

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Barcelona

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

Valencia

Hoogwaardige stijlvolle serie met veel authentieke details en verbindingen

Parijs

ambachtelijke detaillering

Prestige

Robuuste maar vooral een Luxe buitenverblijf!

Voordelen van Douglashout

  • Douglashout is één van de hardste houtsoort uit Europa
  • Onbehandeld is de levensduur van dit houtsoort 10 tot 15 jaar
  • De nerf van het Douglashout is fijn tot matig grof
  • Na droging wordt het hout steeds harder wat perfect is voor Douglas buitenverblijven

Ieder houtsoort zal onder invloed van zonlicht en het weer verkleuren en hier is Douglashout geen uitzondering in. Voor deze houtsoort is het helemaal niet erg: hierdoor krijgen Douglas buitenverblijven juist een karakteristiek en verouderd uiterlijk wat mooi is. Na wat jaren ontstaan er mogelijk kleine barstjes en scheuren die de unieke uitstraling verder benadrukken.

Ben je nog op zoek naar een uniek Douglas houten tuinhuis, platdak of kapschuur? Kijk dan snel in ons assortiment Douglas buitenverblijven wat de mogelijkheden zijn.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Hoe houd je Douglas buitenverblijven mooi?

Als het Douglashout voor buitenverblijf onbehandeld blijft zal het gemakkelijk 10-15 jaar meegaan. Dat is echter nog lang niet de maximale levensduur van het hout voor je Douglas buitenverblijven. Wanneer je het hout goed behandeld, zal het nog tientallen jaren er prachtig uitzien. Dit kun je doen met de volgende tips:

  1. Speciale Douglas beits. Met gewone verf heb je de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale beits is een betere keuze voor Douglas buitenverblijven: deze is er in verschillende kleuren en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze beits werkt ook impregnerend en zorgt daarmee dat het hout niet snel zal gaan schimmelen. Bestel hier uw gewenste beits.
  2. Schoon maken: Onze speciale douglas hout reiniger zorgt ervoor dat uw buitenverblijf schoon blijft, onze reiniger kunt u ook gebruiken voor de tuinmeubels. Lees hier wat onze douglas reiniger voor u kan betekenen!
  3. Regelmatig bijwerken. Douglashout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. gebeitst hout kan je jaarlijks opnieuw in de beits zetten, dit is het beste elk jaar of om het jaar vernieuwen.

Wat zeggen onze klanten

Meer info over Douglas buitenverblijven?

Wilt u persoonlijk advies over Douglashout? Bezoek dan onze showroom van 300 m2. Hier zullen wij u van alle informatie voorzien over hout voor uw Douglas buitenverblijven.
Voor meer informatie of vragen kun je het contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.