Boomstambladen

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Unieke boomstambladen

Met boomstambladen van Outdoor Island ga je voor een stoer meubelstuk. Een ware blikvanger dat past binnen vrijwel iedere woonstijl. Stuk voor stuk unieke én robuuste ontwerpen, waardoor het nog steeds veelzijdig is. Haal de natuur in huis met een waar pronkstuk. De organische vormen van een boomstamblad zorgen voor een natuurlijke én speelse touch binnen het interieur. Tijdloos én universeel toepasbaar. Laat je inspireren door ons aanbod unieke boomstambladen!

boomstamblad

Robuuste tafelbladen

Unieke boomstambladen met een eigen karakter

Boomstamblad toepassingen

Wij zijn ervan overtuigd dat boomstambladen kunnen dienen als een zeer veelzijdig meubelstuk. Zo kan dit ook op veel verschillende manieren toegepast worden. Een groot boomstamblad leent zich tenslotte perfect voor een robuuste eettafel om gezellig samen te komen met een (grote) familie óf vriendengroep. Ook een kleiner boomstamblad biedt uitkomst voor een meubelstuk dat perfect aansluit op ieder interieur. Zo kan je van een kleinere variant een prachtige salontafel samenstellen. Ongeacht de gekozen toepassing weten wij één ding zeker. En dat is dat je voorzien bent van een ware blikvanger binnen je interieur.

Advies op maat voor boomstambladen?

Boomstamblad uitvoeringen

Vanuit de natuur is het zeker dat geen één boomstamblad hetzelfde is. Zo is iedere boom anders en verschillen de organische én natuurlijke vormen ook altijd. Alle boomstambladen zijn dus uniek waardoor er verschillende uitvoeringen zijn. Dit zorgt er direct voor dat een natuurlijke uitstraling tot stand komt. Ga dus na wat voor afmetingen én afwerking je wilt. De meeste maten bestaan over de lengte uit één stuk om de natuurlijke sferen te behouden. Een houten tafelblad is tenslotte perfect te combineren met de robuuste tafelpoten van metaal. Ga voor een stoere zwarte tafelpoot in een X-vorm óf laat het tafelblad meer naar voren komen met opvallende stalen spinpoten.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Ga voor een boomstamblad

Bij ons ben je aan het spreekwoordelijk juiste adres voor unieke boomstambladen op maat. Bovenaan de pagina kan je de gewenste uitvoering uitzoeken. Zodra je in één oogopslag bent gevallen voor een bepaald boomstamblad is het dan ook van belang dat je snel actie onderneemt. Omdat namelijk ieder houten tafelblad uniek is kunnen wij niet verzekeren dat er nog zo’n spreekwoordelijk pareltje voorbij komt. Natuurlijk bieden wij wél verschillende bladen aan van dezelfde afmetingen. Tóch hebben wij géén invloed op de natuurverschijnselen die tot stand komen in het buitenleven. En daarmee ook niet op de houten tafelbladen.

Dé eyecatcher van een buitenverblijf

Onze unieke boomstambladen zijn bij uitstek goed te combineren met een luxe buitenverblijf. De stijlen lopen elegant én stijlvol in elkaar over. En dé eyecatcher voor je exclusieve tuinhuis is binnen. Als échte makers van exclusieve buitenproducten ben je ook hiervoor aan het juiste adres. Jouw wensen vertalen wij namelijk naar een op maat gemaakte overkapping die aan al je eisen voldoet. Als kers op de taart plaatsen wij dus ook een houten tafelblad in een te realiseren buitenverblijf. Laat je inspireren door onze buitenverblijven!

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, haarden en meer!

Douglas buitenverblijven

Vanuit ons vakmanschap streven wij altijd naar perfectie. En dat gaat ver. Tot op de millimeter nauwkeurig zorgen wij ervoor dat je luxe buitenverblijf netjes opgeleverd wordt. Zo worden ook de kleinste details van boomstambladen nagelopen om er 100% zeker van te zijn dat je een tafel krijgt waar je jarenlang van kan genieten. Op naar eindeloos genot!

Je winkelwagentje