Boomstamblad kopen

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Uniek boomstamblad

Een uniek boomstamblad kopen? Dan ben je bij Outdoor Island aan het spreekwoordelijk juiste adres. Zo haal je met een boomstamblad een waar pronkstuk in huis. Dit is namelijk een veelzijdige én indrukwekkende manier om de natuur in (tuin)huis te halen. De organische vormen vanuit de natuur zorgen ervoor dat de boomstambladen een natuurlijke én speelse touch aan het interieur geven. Ga dus voor een stoer meubelstuk als blikvanger binnen je ruimte. Laat je inspireren!

boomstamblad

Unieke boomstambladen

Robuust en met karakteristieke eigenschappen

Toepassingen boomstamblad

Zodra je voor een boomstamblad kopen gaat kies je voor een veelzijdig meubelstuk. Een tafelblad kan namelijk om veel verschillende manieren toegepast worden. Dit is namelijk dé ideale basis voor een houten tafel waar je met een grote vriendengroep óf de hele familie een gezellig diner kan organiseren. Maar ook met een kleiner tafelblad is binnen de kortste keren een salontafel gemaakt om een ruimte nét even van een sfeerimpuls te voorzien. Ongeacht de toepassing die je kiest ben je met een boomstamblad voorzien van een eyecatcher binnen ieder interieur.

Advies op maat voor boomstambladen?

Uitvoeringen boomstambladen

Geen één boomstamblad is hetzelfde bij Outdoor Island. En daar dien je bij een boomstamblad kopen dan dus ook rekening mee te houden. De natuur zorgt er namelijk voor dat iedere boom een ander leven heeft gehad én dus ook een ander uiterlijk heeft. Ondanks dat er verschillende uitvoeringen zijn is ieder boomstamblad voorzien van een natuurlijke uitstraling dat voor een speels effect binnen het interieur zorgt. De meeste tafelbladen bestaan over de lengte uit één stuk waardoor het natuurproduct zoveel mogelijk intact blijft. Hierna is het aan jou om de juiste afwerking te verzorgen aan de houten tafel.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Boomstam tafelblad kopen?

Zoals gezegd is het aan jou om de uiteindelijke afwerking van een boomstamblad te verzorgen. En dit kan dan ook nét even de doorslag zijn om wél of niet voor een boomstamblad kopen te gaan. Het is prachtig om de organische vormen te combineren met robuuste stalen tafelpoten. Bepaal zelf of je voor stoere zwarte tafelpoten in een X-vorm gaat óf voor een ander onderstel. Afhankelijk van je wensen denken wij graag met je mee om uiteindelijk dé houten tafel van je dromen te creëeren.

Dé eye catcher van een buitenverblijf

Zoals gezegd is een robuuste houten houten van een boomstamblad perfect te combineren met iedere stijl. En dus ook met onze luxe buitenverblijven. Sterker nog. Dit is (volgens ons) dé perfecte combinatie. Zodra je dus voor een boomstamblad kopen gaat is het zeker de moeite waard om ook de combinatie met een luxe buitenverblijf te overwegen. Om je hier alvast mee op weg te helpen hebben wij onderstaande exclusieve buitenverblijven weergegeven. Laat je inspireren!

Maak een persoonlijke afspraak om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Exclusieve buitenverblijven

Wij streven naar perfectie. En dat komt níet alleen naar voren bij een boomstamblad kopen, maar óók bij het maken van luxe buitenverblijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat ieder buitenverblijf uniek én robuust is. Afhankelijk van de wensen van de klant zorgen wij ervoor dat aan alle eisen wordt voldaan. Ga dus voor een combinatie tussen een boomstamblad tafel én een luxe buitenverblijf om het wow-effect te creëeren.

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, haarden en meer!

Je winkelwagentje