Boomstam tafelblad

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Uniek boomstam tafelblad

Een boomstam tafelblad is uniek, rustiek én robuust. Een veelzijdig en indrukwekkend ontwerp zorgt ervoor dat een boomstamblad een waar pronkstuk is binnen je (tuin)huis. Hiermee haal je een stukje natuur binnenshuis om ook binnen te genieten van de natuurlijke sferen. De organische sferen zorgen namelijk voor een natuurlijke én speelse touch binnen het interieur. Zo is een stoer meubelstuk een ware blikvanger dat past in vrijwel iedere woonstijl. Landelijk óf industrieel. En modern óf klassiek. Ga dus voor een tijdloos én universeel toepasbare tafel.

boomstamblad

Robuust boomstamblad

Een robuust boomstam tafelblad van kwaliteit

Toepassingen tafelblad

Een boomstam tafelblad is een zeer veelzijdig meubelstuk. En daarom kan het dus ook op veel verschillende manieren toegepast worden. Zo leent een groot boomstamblad zich (nagenoeg) perfect voor een robuuste eettafel waar je gezellig met een grote groep vrienden óf de hele familie aan kan genieten. Ook een kleinere variant van het tafelblad stelt je in staat om een passende tafel te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere salontafel die nét even wat meer sfeer aan je luxe buitenverblijf geeft. Ongeacht de toepassing ben je ten alle tijden verzekerd van een ware blikvanger binnen het interieur.

Advies op maat voor boomstambladen?

Tafelblad uitvoeringen

In de natuur is één ding zeker. En dat is dat geen één boom precies hetzelfde is. Daarom zijn ook alle boomstam tafelbladen bij Outdoor Island uniek. Stuk voor stuk heeft iedere boomstam tafelblad zijn eigen leven gehad. De organische natuurlijke voren zorgen voor een speels effect binnen het interieur. De verschillende uitvoeringen zorgen er dan ook voor dat er altijd wel een tafelblad volledig naar wens is. Ga na wat voor kenmerken je wilt hebben én start je zoektocht. Over het algemeen bestaan de bladen over de lengte uit één stuk om de natuurlijke sferen te behouden.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Boomstam tafelblad kopen?

Bovenaan de pagina kan je ons aanbod van boomstam tafelbladen zien. Ga na wat voor afmetingen je wilt hebben en zoek hierbij een passend boomstamblad. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een tafelblad volledig naar eigen wens is. Zodra je de spreekwoordelijke knoop voor een boomstamblad hebt doorgehakt is het tijd om na te denken over de afwerking. Een houten tafel is namelijk perfect te combineren met de robuuste tafelpoten van metaal. Ga voor stoere zwarte tafelpoten in een X-vorm. Of laat de tafel nóg meer in het oog springen met spinpoten. Wij denken graag mee om dé ideale boomstamtafel samen te stellen.

Dé eyecatcher van een buitenverblijf

Naast een boomstam tafelblad maken wij meer exclusieve buitenproducten. Vanuit ons vakmanschap zorgen wij er dan ook voor dat iedereen voorzien is van uniek ontwerp op maat. Of dit nu gaat om een robuuste houten tafel óf een luxe buitenverblijf. Ook is het een gegeven dat de buitenproducten elkaar in veel gevallen versterken. Zo laat je met een boomstamblad in een exclusief buitenverblijf de stijlen elegant in elkaar overlopen. Hiermee ontstaat uiteindelijk een prachtige sfeer om eindeloos te genieten.

Maak een persoonlijke afspraak om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Je winkelwagentje